Вхід | Реєстрація

І знову кобелячани обстріляли всю Україну

І знову кобелячани обстріляли  всю Україну
1 серпня у місті Охтирка Сумської області відбулись Всеукраїнські змагання зі стендової стрільби серед колективів мисливців та рибалок. На Сумщину з’їхались 10 команд з усіх регіонів України. Честь Полтавщини захищали кременчужанин Нікітенко та мешканці Кобеляцького району Василь Бєляєв та Анатолій Близнюк.
Кобелячани їхали на змагання у званні діючих чемпіонів України. У минулому році їх перемога була гучною сенсацією. Адже представники сільського району «перестріляли» спортсменів із таких мегаполісів як Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків. У цьому році ці команди значно посилили свій склад, включивши до нього професійних спортсменів рівня майстрів спорту міжнародного класу. Напевне грандів добряче розізлив успіх кобеляцької команди.
Перед початком змагань керівник УТМР Полтавщини Костянтин Боровик передав Кубок, здобутий у минулому році суддівській колегії. Як виявилось – лише на кілька годин. Цьогорічний турнір, в зв’язку з економічною кризою, проходив по скороченій програмі. Спортсмени змагались по, так званій, системі «К-1». Тобто кожен повинен був розбити 15 тарілочок. Після того як стихли постріли, стало зрозуміло, що знову перемогли збірники Полтавщини: Володимир Нікітенко, Василь Бєляєв та Анатолій Близнюк. Вони розбили 42 тарілочки із 45 можливих. Друге місце посіли кияни, третє – донецькі мисливці.
У особистому заліку для того, щоб визначити переможця довелось влаштовувати перестрілку. В ній взяли участь вже добре знайомі нам спортсмени – Василь Бєляєв та Анатолій Близнюк. У своєрідній дуелі двох кобелячан переміг старший і холоднокровніший. Василь Бєляєв став чемпіоном України. Друге місце зайняв Анатолій Близнюк.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2009, 12:32 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації