Вхід | Реєстрація

Крадій цілу ніч ганяв на поцупленому скутері

17 листопада до новосанжарського райвідділу міліції звернувся житель села Суха Маячка, громадянин О. Він повідомив, що невідомі з його власного подвір’я викрали мопед «Леопард». Сам чоловік придбав скутер минулого року за три з половиною тисячі гривень. Новосанжарські правоохоронці виїхали на місце події і невдовзі відновили картину злочину.
Напередодні, до О. завітав його знайомий П. — 31‑річний молодик. Разом, вони чи то, випиваючи розмовляли, чи то, розмовляючи випивали. Потім, коли П. вийшов із будинку, він побачив у дворі скутер. Ключі стриміли у замку запалення. За мить підпилий чоловік осідлав чужого мопеда і погнав кататися. Варто віддати йому належне, катався він із смаком — покружлявши селом, вирушив із Сухої Маячки на Нові Санжари. Наступного дня, під ранок П. на краденому мопеді опинився біля одного з будинків селища — за неофіційною інформацією там жваво торгують самогоном. Очевидно, чоловік вирішив «заправитись» і продовжити перегони районом. Але не судилось — невдовзі його затримали правоохоронці. Проти нього порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. Окрім правоохоронців, нічним «байкером» зацікавились і новосанжарські даїшники, які напевно, що не погладять по голівці за їзду на викраденому мопеді у п’яному вигляді.
На цьому історія не закінчилась. Під час проведення оперативно-розшукових заходів по цій справі правоохоронці вийшли на брата П. Чоловік до крадіжки мопеду виявився не причетним, але перед законом все-таки чистим не був. А саме — зберігав удома наркотичні засоби та холодну зброю — саморобні нун-чаки. Речові докази направлені в Полтаву на експертизу, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

***

18 листопада, працівники Но­во­санжарського райвідділу в ході проведення оперативних заходів у селі Мала Перещепина здійснили обшук у помешканні місцевого 54‑річного жителя — громадянина К. Під час обшуку міліціонери знайшли саморобний пристрій, схожий на обріз мисливської рушниці та незареєстровану одноствольну рушницю. Знайдену зброю вилучили та направили на експертизу. Проти чоловіка порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

P. S. У минулому номері га­зе­ти, Новосанжарським райвідділом міліції була подана невірна інформація. А саме — підлітки, які скоїли крадіжку у селі Губарівка, не були учнями Маячківської школи. Один з них навчається у Андріївській школі-інтернаті, другий взагалі ніде не навчається.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2009, 11:23 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації