Вхід | Реєстрація

Хокейна пора

Хокейна пора
Ця зустріч була скоріш для розваги як глядачів, так і самих хокеїстів. Бажаючи подивитися цю гру, нехай і товариського характеру, прийшла доволі велика кількість людей. Адже, не дивлячись на те, що декілька років у Гадячі хокею не було, любителі цього чоловічого виду спорту все-таки залишилися.
8 січня на міському катку ХК «Гадяцькі кабани» приймав команду з Лохвиці.
Щодо самої гри, так тут вирували справжні пристрасті. Перебіг гри був доволі жвавий. Команда Лохвиці є кращою в області, на її рахунку чимало перемог. Лохвичани мали явну перевагу в грі, та гадячани все ж таки змусили похвилюватися воротаря команди-суперника, створивши кілька небезпечних моментів.
І хоча наша команда у цій зустрічі програла, та гра захоплювала, адже всі грали в своє задоволення і не мали жодної упередженості щодо гри. Що ж стосується розстановки сил, то у команди з Лохвиці було більше гравців, відповідно і сил вони докладали менше, а нашим хлопцям доводилося грати вдвічі активніше.
За команду «Гадяцькі кабани» виступали: Олександр Товстий (капітан), Сергій Строкань, Валерій Нижник, Віталій Ничипорук, Олександр Берус, Ігор Кійко, Анатолій Лисак, Андрій Голубенко, Іван Поливаний, воротар Сергій.
Лохвицьку команду представляли: Ігор Яременко (капітан), Олег Ємець, Богдан Ємець, Володимир Левада, Андрій Левада, Олександр Левада, Валерій Жмайло, Сергій Скидан, Сергій Залевський, Сергій Кутузов, Костянтин Гиря, Валерій Кацький, Сергій Кацький, Сергій Телюк, Юрій Петренко.
За перебігом гри уважно слідкував суддя Віктор Римар.
Гравці обох команд не є професійними хокеїстами, це любителі істинно чоловічої гри, які раніше збиралися, грали на природних водоймах, а з появою льодового катку в нашому місті перемістились грати туди.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2011, 18:20 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації