Вхід | Реєстрація

Мешканець Глобинщини через ревнощі застрелив цивільну дружину

Мешканець Глобинщини через ревнощі застрелив цивільну дружину
Він хотів повернути втрачене кохання, натомість, назавжди втратив колишню співмешканку, а невдовзі має шанси надовго втратити свободу. 43-річний мешканець Глобинщини через ревнощі застрелив цивільну дружину, а потім намагався вкоротити віку й собі, але залишився живим. Нині, прийшовши до тями після тривалого лікування, чоловік клянеться: вбивати не хотів, але все вирішив нещасний випадок.
43-річний мешканець с. Яроші Глобинського району тривалий час мешкав разом з молодшою на 11 років цивільною дружиною. Та згодом у родині почалися сварки і співмешканці розійшлися.
Костянтин Волошин, перший заступник начальника Глобинського РВ УМВС України в Полтавській області:
— Вони розійшлися, але чоловік не хотів залишати свою дружину, бо у них був цивільний шлюб. І він будь-якими шляхами хотів повернути її до себе.
Одного разу чолов'яга вирішив піти до жінки і вкотре серйозно поговорити. Аби ж аргументи на користь спільного життя були вагомішими, прихопив з собою мисливську рушницю. Хотів лише налякати, переконує чоловік, та у нападі ревнощів... двічі вистрелив у кохану. Коли ж зрозумів, що накоїв, було вже пізно: від отриманих поранень жінка померла на місці.
Тоді, розповідає затриманий, вирішив накласти на себе руки в аналогічний спосіб. Хильнувши оковитої, приставив рушницю до підборіддя і вистрелив. Але куля пройшла навиліт. Спроба прострелити груди теж не мала успіху. Тоді ревнивець пішов до траси та кинувся під авто, але й тут смерть оминула чоловіка. Його підібрали та відвезли до Глобинської райлікарні.
Руслан Тунік, лікар-ординатор хірургічного відділення Глобинської ЦРЛ:
— Він був середнього ступеня тяжкості, міг сам встояти на ногах, контактував, розповідав.
Сам затриманий чолов'яга зізнається: після вбивства співмешканки мало що пам'ятає.
Володимир, затриманий:
— Пішов, узяв вдома патрони і в себе. Пам'ятаю тоді, що мене несуть, і холодно. Оговтався у лікарні.
Нині, оговтавшись після тривалого лікування, Володимир зізнається: вбивати не хотів, адже кохав свою молоду співмешканку. Втім, його дії можуть кваліфікувати як навмисне вбивство, а значить, чоловікові загрожує позбавлення волі до 15 років.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2011, 17:43 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації