Вхід | Реєстрація

Новосанжарські правоохоронці затримали крадія скутера

До Новосанжарського райвідділу міліції звернувся житель села Суха Маячка, який повідомив, що невідомі особи з його подвір’я викрали скутер «Леопард». Працівники Новосанжарського РВ виїхали на місце події і незабаром розкрили злочин. Напередодні до Олексія (ім’я потерпілого змінено) завітав його знайомий. Чоловіки випивали і розмовляли. Потім, коли 31-річний Сергій вийшов з будинку, він побачив у дворі скутер. Ключі були у замку запалення. Уже за мить захмелілий чоловік «осідлав» Олексіїв мопед. Покружлявши на трофеєві селом, Сергій вирушив до Нових Санжар.
Наступного дня, під ранок, крадій на мопеді під’їхав до одного з будинків селища, в якому вирішив «заправитись» самогоном і продовжити подорож.
Утім не судилося – невдовзі його затримали правоохоронці. Слідчим відділенням Новосанжарського відділу порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України.
За керування мопедом у п’яному вигляді нічному «рейдеру» пред’явили претензії також і працівники Державтоінспекції. Окрім того, під час проведення перевірки за матеріалами вказаної події, правоохоронців зацікавив брат Сергія. Брат не мав жодного відношення до крадіжки мопеду, проте, як з’ясувалося, перед законом був нечистим. Чоловік зберігав удома наркотичні засоби та холодну зброю (саморобні нунчаки). Речові докази направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в Полтавській області, за результатами якої вирішуватиметься питання про порушення кримінальної справи.

Автор: Оксана Грузін, РВ ГУМВС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2009, 15:05 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації