Вхід | Реєстрація

Телефонного терориcта, який замінував Спліт, в Норвегії шукатиме полтавська міліція

Людина, що повідомила про замінування клубу «Спліт», знаходиться в столиці Норвегії.
– 120 працівників міліції було задіяно в евакуюванні відвідувачів та працівників казино, – повідомив Олександр Рудяк, начальник УМВС України в Полтавській області. – Я особисто разом із прокурором області Анатолієм Мельником прибули на місце. В ході обстеження приміщення вибухових пристроїв правоохоронці не виявили. Такі випадки трапляються тоді, коли бажають розважитись чи отримати відчуття влади. Люди не хотіли евакуювуватися, навіть чинили опір, бо думали, що це тиск міліції на функціонування закладу. Виявили, що телефонували із Осло, Норвегія. Чи психічно хворий чи ні цей чоловік – з’ясує експертиза. І ми її зробимо. Але такі жарти дуже дорого коштують для держави. Бо оперативників потрібно висилати до цієї країни. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) і загрожує обмеженням волі на термін до 5 років. Крім того, зловмисник повинен буде відшкодувати всі понесені матеріальні збитки правоохоронними оргнами під час проведення оперативних заходів.
– Зараз двоє полтавців засуджено за «телефонний тероризм», – повідомив Микола Ісаєв, начальник управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Полтавській області. – Покарані до 5 років обмеження волі.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2011, 18:19 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації