Вхід | Реєстрація

«Фаворит» виходить в лідери

«Фаворит» виходить в лідери
Після вдалих поєдинків у волейбольному розіграші Кубка країни команда з Лубен продовжує переможну ходу. У черговому турі чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги лубенський «Фаворит» у рідних стінах приймав лідера першості СК «Ужгородський» (Ужгород). У перший день змагань лубенці у важкому поєдинку здолали гостей з рахунком 3:2 (25:20, 21:25, 25:17, 25:27, 15:12). Рахунок міг би бути і кращим для господарів майданчика, але вони відверто «провалили» другу і четверту партії. У складі «Фаворита» добротною грою виділялися Сергій Кириленко, Валентин Бурковський і Олег Крикун, який щойно відновився після незначної травми (він не брав участі у нещодавніх кубкових матчах). Наступного ігрового дня лубенці не залишили жодних шансів ужгородцям і перемогли їх у трьох партіях – 27:25, 25:16 і 25:20. Зі слів тренера Сергія Сосніна, кращими на майданчику серед його підопічних були Артем Дігтяренко та Олександр Рябко. Наступний тур лубенці проведуть у Хмельницькому проти місцевого «Новатора». Інші результати перших матчів V туру такі: СК «Буревісник» (Чернігів) – «Новатор» (Хмельницький) 1:3, «Локомотив-2» (Харків) – «Будівельник» (Тернопіль) 3:0. Поєдинки між командами МВК «Одеса» (Одеса) і «Юридична академія-2» (Харків) пройшли 1 і 2 грудня. На сьогодні лубенці і хмельничани є лідерами вищолігових змагань. Тож боротьба між ними наступної суботи та неділі у Хмельницькому буде цікавою і напруженою.
Нещодавно у складі лубенського СК «Фаворит» з’явився новий перспективний гравець - Костянтин Медяник. Він є учасником чемпіонатів Світу та Європи, дворазовим переможець кубків України з пляжного волейболу. Тож він на позиції «ліберо» вдало провів зустрічі проти команди з Ужгорода і надалі допоможе команді у вирішенні головної задачі сезону – виходу до Суперліги, в якій грають найкращі волейбольні колективи країни.

Автор: Юрій КЛИМЧЕНКО, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2009, 11:11 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації