Вхід | Реєстрація

«День Валентина — то для підлітків»

«День Валентина — то для підлітків»
14 лютого. Безліч закоханих з нетерпінням очікує цей день. «Валентинки», сердечка, подаруночки, «поцілуйчики»… Проте серед кобелячан зустрічаються ті, кому це свято не подобається.
У День Святого Валентина всі ходять парочками і посміхаються. А ті, хто з якихось причин ще не має пари,  залишаються осторонь. Цього дня невзаємне кохання ще більше зачіпає за живе. Є ті, що не зустріли ще свою другу половинку або вона, половинка, знаходиться десь далеко і відсвяткувати немає можливості. Ми запитали у кобелячан про їх ставлення до Дня Закоханих і помітили: чим старші стаємо, тим менше віримо у диво Дня Закоханих.
Олеся, 13 років. Я ні з ким не зустрічаюся, але обожнюю це свято! Адже любити можна не лише хлопця, а й маму, сестру чи просто подружку. Я буду всіх вітати, вже «валентинок» накупила.
Максим, 21 рік. Цього року 14 лютого припадає на понеділок. Я, напри­клад, працюю допізна. Прийду додому втомлений, але ж ні, мені доведеться купувати квіти і йти до дівчини. Не прийду — вона образиться. Тільки не пишіть хто я, щоб вона хоч не дізналася, що я таке казав. :)
Ольга, 26 років. Буду святкувати — це точно. Тільки невідомо, закохані ми чи ні… Що дарувати — ніяк не придумаю, тому що почуття невизначені. Моєму маленькому чоловікові — синочку — подарую туалетну воду, йому вже до дівчаток в школу потрібно духатися. Найяскравіше святкувала в юності. Просто так життя склалося, що і приємностей, окрім як в юності, не було більше. Тоді, пам’ятаю, в селі, у клубі... Зовсім інший час був. Весело святкували, коханий був перший, конкурси всякі влаштовували. Пам’ятаю, на один з днів Валентина мені яскраво освідчилися в коханні. Ой, такі слова були, на жаль слів з того вірша вже не пам’ятаю, так усе щиро, безтурботно. Не те, що дорослі зараз — і комплімента не витягнеш, одна грубість.
Сергій, 15 років. День Валентина буду святкувати бурхливо й емоційно, щоб запам’яталося. Даруватиму «валентинки» всім знайомим, адже це приємно робити. Люблю дивитися на їхні усмішки після цього.
Олег, 25 років. День Валентина? Це у нас який день тижня?.. Понеділок? Ех, тоді ніяк не святкуватиму, на роботі буду… А якби був би вихідний… Дарувати? Що? Кому? Навіщо? Одна морока подарунки вибирати та гроші витрачати. День Валентина — то для підлітків — у них якраз гормони, до любові тягне регулярно. У житті ніколи його не святкував, взагалі — що за дурнувате свято? Якщо ти дійсно когось кохаєш, так що, обов’язково чекати 14 лютого?
Зоряна, 18 років. Думаю, що подарувати своєму хлопцеві, але ще не вирішила що, адже кулончик у формі сердечка йому навряд чи підійде. З цим святом у мене не пов’язано поки що ніяких спогадів. Але вважаю, що усе попереду.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2011, 13:04 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації