Вхід | Реєстрація

Аншлаг у День захисника Вітчизни

Аншлаг у День захисника Вітчизни
У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, священним обов’язком кожного громадянина.
Тож День захисника Віт­чизни — це всенародне свято. Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них. У нього славні традиції, за ним стоїть сама історія, сповнена героїки подвигів, яскравих вчинків.
23 лютого Україна святкує День захисника Вітчизни — свято, яке із Дня Радянської Армії перетворилося на всенародний чоловічий день.
Це свято символізує любов і повагу українців до своїх захисників і визволителів, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.
День захисника Вітчизни — це свято і ветеранів Великої Вітчизняної війни, і нинішніх військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, яким випала доля вписати нові сторінки в літопис української армії. Славні традиції батьків і дідів сьогодні гідно продовжує нове покоління військовослужбовців, які стоять на захисті миру, праці, незалежності України.
Саме цьому святу і був приурочений захід, який проходив у Будинку культури 17 лютого. Концертну програму організували Кобеляцька міська рада та РЦКіД.
Зі сцени звучали пісні у виконанні Наталії Безуглої, Юлії Жук, Ярослави Матюхової, Анжели Репешко, та ін. Заслуженим успіхом у глядачів користувалися виступи Сергія Галушко, Андрія Уткіна, Віктора Ліщини та Володимира Проскури. Зачарували мелодійними звуками «Кобеляцькі джерела», які по праву завжди викликають бурхливі аплодисменти у глядачів, якими, на диво, був заповнений весь зал. Розчулення у всіх жінок та матерів у залі викликав виступ Василя Стогнія, який виконав пісню про маму. Завершувала концертну програму Альона Ткаченко «Піснею життя». Ця пісня символічно поєднала самодіяльних артистів і глядачів у залі, які бурхливими оплесками дякували за прекрасний вечір. Хотілося б, щоб подібні заходи проходили частіше, тому що в наших сірих одноманітних буднях так мало світлих та яскравих моментів, які допомагають нам жити!



Автор: Підготувала Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2011, 13:07 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації