Вхід | Реєстрація

Мешканців Хорольської та Бетонної закликають братися за вила

Депутат міської ради Кременчука Валентин Стасюк оголошує мобілізацію мешканців вулиць, прилеглих до асфальтобетонного заводу, що розташований на вулиці Хорольській, на боротьбу з підприємством, яке перетоплює старий асфальт на гудрон.
Про це депутат заявив на апаратній нараді у міськвиконкомі. "Незважаючи на діяльність комісій, технологічний процес діє. Дихати людям нічим. Будемо підприємців ставити на місце", – зазначив борець за чисте довкілля. На коли саме намічено штурм забруднювача повітря, депутат міської ради не уточнював. Запевнення мера міста Миколи Глухова з цього приводу – за екологію вступиться відділ з ліквідації надзвичайних ситуацій міськвиконкому, який підготує подання до прокуратури. "Ніхто гудрон не виробляє, старий асфальт не переробляє, а всі перевірки, проведені МіськСЕС порушень не виявили. Мова йде лише про зберігання бітуму і стабільну роботу асфальтобетонного заводу", – так пояснюють ситуацію на підприємстві його керівники.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2009, 10:19 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації