Вхід | Реєстрація

Молодик кілька разів вдарив 50-річного чоловіка в шию і перерізав йому горло

Молодик кілька разів вдарив 50-річного чоловіка в шию і перерізав йому горло
Менше ніж за добу полтавські оперативники розкрили вбивство 50-річного чоловіка, труп якого був знайдений працівниками Лінійного відділу міліції на станції Полтава-Київська, в нетрях, неподалік від Привокзальної площі.
Того ж дня, до міліції Ленінського району звернулася жінка і повідомила про зникнення її чоловіка, який вийшов до магазину і не повернувся. Незабаром правоохоронці з’ясували, що тіло чоловіка, виявлене поблизу Південного вокзалу, і безвісти зниклий чоловік – це одна особа.
Об’єднавши сили і засоби співробітники карного розшуку Ленінського райвідділу, Полтавського міського управління та управління карного розшуку області активізували розшук злочинця.
Виконуючий обов’язки начальника Ленінського райвідділу Олег Гончаренко розповів: «Оперативним шляхом нам вдалося доволі швидко встановити особу підозрюваного. Окресливши коло знайомих розшукуваного, а також визначивши перелік місць можливого перебування підозрюваного, оперативна група паралельно відпрацьовувала Полтаву і Карлівку (за адресою його реєстрації)».
Затримали підозрюваного при спробі виїхати за межі Полтави. «Підозрюваному 21 рік, – повідомив Олег Гончаренко, – він не працює і не має місця постійного проживання, його матір з двома рідними братами проживає в Харкові. Неодноразово засуджувався за крадіжки майна і незаконний обіг наркотиків. На момент вчинення злочину відбував умовний термін покарання».
Микола (ім’я підозрюваного у вбивстві змінено) пригадує, що він «тихо-мирно» пив пиво на вокзалі. Через деякий час до нього приєднався незнайомець. Чоловіки вирішили переміститися з вокзалу в «затишне» місце, розташоване поблизу Південного вокзалу. Отоварилися в «АТБ», розмістилися у напівзруйнованому будинку… Гарний настрій випадкових знайомих розвіяла сварка. Слова 50-річного чоловіка образили умудреного кримінальним досвідом молодика, схильного гостро сприймати будь-яку фразу, висловлену на його адресу. Складним ножем (придбаним (цитата!) щоб «нарізати ковбаску і хліб»), Микола кілька разів вдарив чоловіка в шию, а наостанок – перерізав йому горло і зник з місця вбивства.
Розраховуючи уникнути покарання, молодик намагався втекти з Полтави на потягу, утім в його плани втрутилися оперативники, які щільно пильнували будь-який його рух. Затримали підозрюваного фактично неподалік від місця вчинення злочину – на Південному вокзалі, – де Микола очікував на потяг. Під час затримання у підозрюваного вилучили мобільний телефон, що належав загиблому.
Наразі тривають слідчі дії, які провадяться в межах кримінальної справи, порушеної за ч. 1 ст. ст. 115 КК України. На суд Микола чекатиме у слідчому ізоляторі.
На прикладі наведеного факту, звертаємо Вашу увагу на необхідність бути обачливими і розважливими у виборі нових знайомих. Перш ніж зав’язати розмову з незнайомцем поміркуйте про доцільність такого спілкування та ймовірну небезпеку, яка всякчас чатує на халатних людей, що, не зважаючи на несприятливі обставини, дозволяють собі «жартувати з долею».

Будьте обережні! Ваша безпека залежить винятково від Вашої свідомої, осмисленої поведінки!

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2009, 11:06 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації