Вхід | Реєстрація

У манежі – королева спорту: легка атлетика

«Місто, в якому хочеться жити, повинно бути місцем, де кожний мешканець матиме змогу займатися фізкультурою та улюбленим видом спорту. У нас, Полтаві, налічується щонайменше 44 різних видів спорту», - зауважив міський голова Андрій Матковський на урочистому відкритті легкоатлетичного турніру, який пройшов на базі дитячо-юнацької спортивної школи №5. На змагання були запрошені десять команд з нашого міста та області, Харкова, Ромен, Прилук тощо. Найбільше перших місць вибороли полтавські спортсмени. Серед 27 переможців - 16 вихованців ПДЮСШ №5.
За словами майстра спорту міжнародного класу із стрибків у довжину Володимира Очканя та чемпіона світу серед ветеранів зі стрибків у висоту Олега Федорка, на призи яких були проведені змагання, турнір відбувся лише за допомоги міської влади. Адже донедавна зала знаходилась під аварійною трибуною і займатися у ній було небезпечно для життя. Тільки після капітального ремонту стадіону, виконаного торік до проведення Суперкубку України за кошти міського бюджету за допомогою спонсорів в рамках програми «Добрі справи» (близько 5 млн. грн.), були здійснені капітальні ремонтні роботи і в легкоатлетичному манежі. Відремонтовано стелю, стіни, підлогу, душові, облаштовано бігові доріжки та сектор для стрибків, закуплене необхідне обладнання.
Тепер манеж дозволяє проводити не лише тренування а й змагання солідного рангу.
Нагадаємо, наймолодша на Полтавщині, Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №5 як спеціальний заклад була заснована депутатами міської ради 2 січня 2008 року, та вже має свої досягнення. Вихованці відділення легкої атлетики та дзюдо в минулому році виборювали призові місця на всеукраїнських змаганнях. Юлія Гармаш є бронзовим призером Чемпіонату України зі стрибків у довжину. Катерина Клименко– чемпіонка України з дзюдо. В 2009 році Ніна Овсій посіла третє місце на Чемпіонаті України серед школярів у м.Одесі. Загалом, кількість вихованців школи складається з 308 чоловік, 182 з них займаються легкою атлетикою, а 126 - дзюдо.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2009, 11:14 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації