Вхід | Реєстрація

Життя на трасі. Або кращі друзі повій - депутати

"Клієнти у мене дуже різні, починаючи від звичайних працівників заводів та водіїв далекобійників, до "мажорів" на модних автівках та навіть місцевих депутатів", - розповідає повія зі стажем Свєта.

Мені просто потрібні гроші
Невисока, худорлява та при цьому з нормальними формами, зеленуваті очі, чорне довге волосся - за описом красива дівчина, яка б могла працювати продавцем консультантом у модному магазині - повія "трасовичка". Світлані лише 22 роки, та працює вона вже не перший рік.

"У мене звичайна родина: мама і тато трудяться на промислових підприємствах робочими. Багато грошей у нас ніколи не було та на життя вистачало, але я люблю гроші і вони мені потрібні - тому й стала повією.

Колись намагалася навчатися, на різних курсах та не вистачало терпіння закінчити. До того, хвилює питання - гроші - де їх брати? От я пішла на трасу. Один клієнт - 80 гривень, незалежно від того, чого бажає. За день обслуговую 3-4 чоловік, мені вистачає. А ще трапляються добрі клієнти - дають більше", - розповідає дівчина.

Кращі друзі дівчат - депутати
"Якщо ви вважаєте, що послугами повій користуються рідко - помиляєтеся. Клієнти є завжди, - посміхається Світланка. - У мене є пару постійних, є "улюблені" - їх я завжди чекаю. Вони й грошей більше дають і взагалі… Частіше ж це звичайні "роботяги" та є й "VIP" -персони. Так одного разу мене купили депутати. Усі разом поїхали на базу відпочинку, 5 годин гуляли, їли делікатеси, пили дорогі спиртні напої, а потім мене просто відправили додому. Навіть нічого не було, а грошей дали 1000 гривень. Вони приїздять до нас нечасто та бувають".

Битва за тіло
Повій "трасовичок" по місту не багато - 20-25 жінок, віком від 18 до 40. Найчастіше їх можна побачити на вул. Київській та на трасі яка веде до Олександрії в районі вулиці Сербіченка.

"У мене ніколи не було проблем з дівчатами, які працюють поруч. Навіть, коли починала, мене ніхто не чіпав. Прийшла, сказала їм, що теж тут буду стояти і все. А от на Київській за місце можуть і побити, там ніколи не працюю. На Сербіченка 6-7 дівчат усі одна-одну знають.

Сутенерів у нас немає, кожна відповідає лише за себе й ціни самі встановлюємо. Якщо ти "каряга" то 80 не заплатять", - каже повія.

Секс, наркотики …

Практично 100 відсотків повій - наркоманки.
Та у них виходит все трохи інакше, ніж у відомому вислові. Зазвичай, спочатку йдуть наркотики. Наркотична залежність виганяє дівчат на вулицю. Такій наркоманці як Света потрібно 4 куба на день, один куб "шмурдяка" коштує 30 гривень.

Захворіти дівчата не бояться, вони завжди використовують презервативи. Але планів на майбутнє зовсім не будують.

"Не знаю, що буду робити далі, як жити. Поки щастило, на мене ніколи не нападали, не били. Одного разу "зав’язала" з проституцією та потім знову повернулася до роботи. Ніякого задоволення тут не відчуваю, а сприймаю все як звичайну роботу. Знаю лише єдине завтра буду на трасі", - закінчує дівчина.

P.S. За допомогу при створенні матеріалу дякуємо начальнику відділу боротьби з торгівлі людьми КМУ Бодакві Сергію Васильовичу.

Автор: "Програма плюс"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2009, 11:17 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації