Вхід | Реєстрація

Михайло Цимбалюк побував з робочим візитом на Диканьщині

Михайло Цимбалюк побував з робочим візитом на Диканьщині
Легендарний кочубеївський край – Диканька, зустрічала сьогодні головного міліціонера Полтавщини Михайла Цимбалюка. Мета візиту – проведення особистого прийому громадян, вивчення стану та ефективності боротьби зі злочинністю в районі та нарада з особовим складом Диканського райвідділу.
Традиційно розпочали з особистого прийому громадян. До керманича міліції Полтавщини звернулося дев’ять чоловік. Люди, здебільшого, дякували начальнику за професійність, оперативність та злагоджену роботу районної міліції. Також, до Михайла Цимбалюка зверталася місцева молодь з проханням взяти на роботу до лав МВС, на що Михайло Михайлович пообіцяв розглянути кандидатуру кожного. До того ж, люди добре відгукувалися про роботу дільничних, які мають високий авторитет у населення, активно проводять профілактичну роботу у неблагополучних сім’ях, вчасно реагують на звернення громадян, швидко розкривають крадіжки.
По закінченню прийому громадян Михайло Цимбалюк провів прес-конференцію з місцевими представниками преси. У процесі спілкування з журналістами очільник міліцейського Главка Полтавщини надав об’єктивну оцінку діяльності особового складу райвідділу та охарактеризував сучасний стан злочинності в районі. “З моменту мого першого візиту зрушення у роботі помітні. За оцінкою роботи райвідділ знаходиться у десятці кращих підрозділів області”, - говорить Михайло Михайлович.
Після зустрічі з журналістами, Михайло Цимбалюк особисто вивчив умови роботи підлеглих, зокрема, оглянув робочі кабінети та приміщення чергової частини. Вказавши на виявлені недоліки щодо матеріально-технічного забезпечення райвідділу, Михайло Михайлович визначив терміни їх усунення.
На нараді, де зібралися начальники галузевих служб ГУМВС України в Полтавській області та особовий склад райвідділу, Михайло Михайлович вислухав доповідь кожного начальника служби по напрямках їхньої роботи, надав практичну допомогу, роз’яснив вимоги Колегії МВС та особисто Міністра внутрішніх справ Ю.В.Луценка. А вони залишилися незмінними – боротьба з наркозлочинністю, розкраданням бюджетних коштів, запобігання злочинам у земельній сфері та боротьба з організованою злочинністю і хабарництвом.
Наголошуючи на специфіці Диканського району, а саме – браконьєрство, врізки та крадіжки живності, Михайло Цимбалюк акцентував увагу особового складу на необхідності вчасного реагування на звернення громадян. “Якщо за нерозкриті злочини будемо сварити, то за укриті – звільняти безальтернативно!” – наголосив Михайло Михайлович.
Насамкінець, начальник Главка подякував особовому складу райвідділу та особисто начальнику райвідділу Олександру Терелі за професійність, оперативність та високий рівень організації роботи в районі. Аби відмітити кращих, Михайло Михайлович доручив керівництву кадрів Главка підготувати пропозиції щодо заохочення окремих працівників міліції та пообіцяв найближчим часом надати у користування два службові автомобілі, один з яких отримає кращий дільничний району.
Також очільник міліції Полтавщини окремо звернув увагу підлеглих на теперішню ситуацію в державі. “Готуємося до проведення виборів Президента України. Кожен має чітко зрозуміти для себе, що міліція знаходиться поза політикою, Закон - понад усе!” - сказав на завершення Михайло Цимбалюк.

Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2009, 17:58 | Диканька | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації