Вхід | Реєстрація

Настільний теніс — найдемократичніший і найдоступніший вид спорту

Скільки людей захоплюються настільним тенісом? Точні цифри назвати ніхто не зможе. Світові експерти називають під мільярд а то і більше. В усякому разі, 40 мільйонів приймають участь тільки у офіційних турнірах. Для настільного тенісу практично не існує обмежень по віку та здоров’ю, побудови дорогих майданчиків він не потребує. Для широких верств населення цей вид спорту є і відпочинком, і емоційною розрядкою. Крім того, він розвиває координацію рухів, швидкість реакції, концентрацію уваги та багато інших якостей.
Не випадково цьогорічний Чемпіонат полтавської області настільного тенісу, який проходив 27–28 листопада у Полтаві, зібрав рекордну кількість учасників. Не зважаючи на різні труднощі сюди з’їхалось більше ста любителів малої ракетки.
Наше місто представляли, як виявилось згодом, самі юні учасники турніру, учні Кобеляцького НВК № 1 Наталія Попп, Олександра Покидько, Анна Грабар, Сергій Зінченко, Михайло Кузема, Олександр Женгура і досвідчені спортсмени, кандидати у майстри спорту Аліна Андронова та Сергій Покидько.
Змагання проходили під егідою Обласного управління з питань фізичної культури і спорту. За путівки на Чемпіонат України, крім аматорів, тут боролись представники Регіональної, Вищої і Суперліги України.
В гострій конкурентній боротьбі нашій команді вдалося «зачепитися» за медаль. Аліна Андронова разом з полтавчанкою Анною Бурбою завоювали бронзу в парному жіночому розряді. В особистому турнірі кращим з наших став Сергій Покидько (6 місце серед 70 учасників).
Сприяння в організації поїздки надала районна організація Партії Регіонів України.
А в районному відділі фізичної культури, спорту і туризму, яким керує Віктор Детюк, наш вид спорту не знаходить підтримки вже кілька років, не зважаючи на письмові та усні звернення.

Автор: Борис Андронов, тренер з настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2009, 12:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації