Вхід | Реєстрація

Спортсменка, "комсомолка" і просто красуня

Спортсменка,
З 1 по 6 серпня у білоруському місті Молодечно пройшов чемпіонат світу з городкового спорту.

Представляти та захищати честь міста Кременчук на цьому чемпіонаті відправилася 16-річна Альона Захарова. Чемпіонка Європи 2008 року, Альона вдало виступила і на своєму першому чемпіонаті світу. Дві бронзові нагороди для дівчини, що займається городковим спортом всього півтора року, погодьтесь гідний результат.

Обидві свої нагороди кременчужанка здобула у парних змаганнях. Перша нагорода була виграна у парі з найтитулованішим городошником світу, кримчанином Олександром Бабичем. А друга – в парі з подругою по збірній, Катериною Баранюк (м.Гайворон).

У індивідуальних змаганнях серед 30-ти учасниць Альона увійшла у вісімку кращих, не дотягнувши до півфіналу всього одну влучну спробу.

За словами самої спортсменки, своїм виступом вона залишилася задоволеною. "Звичайно, що хотілося б здобути і золото, але мені лише 16 років і все ще попереду. Наступні великі змагання – це чемпіонат Європи у Євпаторії, наприкінці серпня. Тому перший дзвоник у 11-му класі доведеться пропустити", - дещо з сумом сказала Альона.

Тренують "українську перлину" городків заслужений тренер України Микола Севрюк та тренер Лідія Крамарова.

Автор: Василь Криворучко, "Програма Плюс"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2009, 16:10 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації