Вхід | Реєстрація

У Сорочинцях співатимуть Скрябін, Руслана, «ТІК» і Поплавський

Нинішній Сорочинський ярмарок стане рекордним за кількістю зірок на сцені просто неба. Порадують численних гостей і учасників ярмарку 20 серпня Кузьма «Скрябін», 21 серпня яскраве свято «Ярмаркових вечорниць» подарує Михайло Поплавський і його команда, 22 серпня співатиме переможниця Євробачення 2004 Руслана, а 23 серпня, під час урочистого закриття ярмарку, о 12:00, гурт «ТІК». Нагадаємо, з 19 по 23 серпня 2009 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району відбудеться Фестиваль народної творчості в рамках Національного Сорочинського ярмарку.

У новій культурно-мистецькій програмі братимуть участь не лише професійні виконавці, але й понад 60 самодіяльних колективів (в тому числі 10 – дитячих) з усіх областей України та інших країн. Так, з Російської Федерації (Сахалін) приїздять два колективи, один з Азербайджану, п’ять з Латвії. Вони демонструватимуть своє мистецтво в рамках Фестивалю народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку.

Цьогорічний Національний Сорочинський ярмарок буде проходити під знаком святкування 200-річчя від дня народження Миколи Гоголя, що є визначною подією не лише для Полтавщини, чи України, але і для всієї світової спільноти. Офіційне відкриття ярмарку відбудеться 19 серпня об 11:00.

Продовжується взаємодія з дипломатичним корпусом, акредитованим в Україні. В гостях Ярмарку – 2009 очікуються делегації з різних країн світу. Безпосередньо на ярмарку свої експозиції розміщують Грузія, Азербайджан, Угорщина, Узбекистан. Шанувальники тонкого смаку зможуть покуштувати та придбати грузинські, азербайджанські вина та коньяки, незрівнянне угорське токайське, різноманітні східні прянощі та солодощі, посмакувати кухню народів світу.

Цього року продовжується співпраця з інформаційними спонсорами: телеканалами, п’ятьма Інтернет-порталами, а також 72 центральними і регіональними газетами і журналами.

Національний Сорочинський ярмарок все більше завойовує міжнародне визнання. В 2008 році захід запропонований Україною для внесення в Репрезентативний список нематеріальної культурної спадщини людства під егідою ЮНЕСКО.

В найближчих планах ТОВ «Сорочинський ярмарок» є проведення 18-20 вересня однойменного заходу в Москві. До складу делегації буде включено колектив – переможець Фестивалю народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку, а кращі підприємства Полтавщини і України будуть представлені в «Ярмарку ділових пропозицій».

Генеральний розпорядник події – ТОВ «Сорочинський ярмарок» за підтримки Міністерства культури і туризму України.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2009, 16:13 | | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації