Вхід | Реєстрація

Шоу «Я вмію співати» привітало сотого учасника

Шоу «Я вмію співати» привітало сотого учасника
Минулої п’ятниці стартувала ювілейна — десята «десятка» учасників шоу «Я вмію співати». З самого початку глядачів у залі заінтригували.
Адже виявилось, що цього разу учасників не десять, як зазвичай, а дев’ять. Останнього, десятого, виберуть із залу. Саме він і стане сотим учасником шоу, який без прослуховування вийде на сцену і матиме такі ж шанси, як і інші.
Склад журі цього разу залишився майже незмінним. Місце третього зайняв Іван Коржук — зі слів ведучої, «хрещений батько» групи «The Вйо» та просто хороший дядько».
Вікові рамки шоу значно розширились. На сцену вийшла показати свої вокальні таланти Валерія Товстоган. Дівчинці всього сім років. На запитання суддів, куди вона витратить десять тисяч гривень, хтось із залу відповів: «На цукерки:)». «Та від такої кількості можна репнути, — сказав Володимир Проскура. — А за такий гарний виступ Горденко має дати тобі шоколадну медаль».
Наступним учасником був дев’ятнадцятирічний Павло Пипко. Він з самого виходу на сцену привітався реповими рядками. Дівчинка, що сиділа за мною, запитала в дідуся: «Діду, а це талант?» На що він їй здивовано відповів: «Мабуть, да». Журі запропонувало хлопцеві видумати на ходу декілька рядків про шоу. Та Павло відповів, що на даний момент в нього немає натхнення. Хлопець виконав пісню, автором якої є він сам. Глядачам сподобався його виступ. І журі оцінило його виступ досить високо, словами: «У нас уже були репери. Та ти в цьому жанрі найкращий».
За ним на сцену вийшла ще менша учасниця, шестирічна Владислава Мурейко. Під час виконання дівчинка забула слова, та глядачі в залі дружно підтримали її оплесками в залі. «Не хвилюйся, корову не програєш», — заспокоїли її.
Наступним учасником був Андрій Сагателян зі Світлогірська. Володимир Проскура розповів, що знає його велике сімейство, вірніше, діда, який дуже любив музику. «Адже колись давно, — каже Володимир Костянтинович, — ми грали в дядька Андрія на весіллі. Всі гості розійшлися, а його дід вийшов, сів на стілець і нам прийшлося грати для нього одного до самого ранку. Зараз будеш віддуватись!» — пожартував він.
Михайла Крупку, який вийшов співати в національному костюмі козацькі пісні, він запросив до себе в козацтво та в Козельщину на козацьке свято. Наступна учасниця Анжела Черевко оцінила свої вокальні здібності в десять тисяч гривень. Також журі попросило дівчину «підійти поближче від гріха подалі». Адже плакат, який висів позаду неї на кулісах, був погано закріплений і міг в любий момент упасти.
Шоу цікаве не тільки віковим різноманіттям, а й професійним. Людмила Домнич працює в районному відділі міліції. «Зараз буде захват публіки своєю творчістю», — сказали судді та запитали, чи не приїде омон голосувати за неї?
Та справжній шквал аплодисментів заслужила десятирічна Анастасія Бакунова. Дівчинка вийшла на сцену в яскравому костюмі з російськими мотивами. І коли Настя заспівала, журі просто не повірили, що вона співає під «мінус» і попросили заспівати акапельно. Юна співачка повторила пару рядків ще раз. На виконання другої пісні Сергій Горденко попросив: «Заспівай так, щоб я упав під стіл». І дівчина оправдала його очікування. «Вперше бачимо на сцені такий талант», — сказали судді. На запитання, які емоції вона зараз відчуває, дівчина відповіла: «Просто взрив!»
Останнім учасником став Сергій Зінченко, якого обрали із залу. Те, що він вийшов на сцену без підготовки, заслуговує на повагу. Та хлопець довго не зміг згадати ще однієї пісні, адже по правилах участі в шоу, потрібно виконати дві. Довго думаючи, Сергій згадав лише приспів пісні про Гаррі Поттера і заспівав його.
Та переможницями стали цього разу дівчата Анжела Черевко і Анастасія Бакунова. Думки глядачів з цього приводу розділилися. Та все ж у них була можливість підтримати свого улюбленого учасника глядацьким голосуванням після шоу.
Фотки
з концерту

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, (096)552–07–31


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2011, 16:36 | Кобеляки | Культура та освіта


1. НеХохол / 27 травня 2011, 22:51
Какое "харе"? Насколько я понял теперь у них 30 "финалистов" с которыми надо првоести еще как минимум 5 концертов. Нет, ну разве что уже никто на них не прийдет, все свернут, а 10 тысяч организаторы сами пропьют :)
2. ВЛАДИМИР ПРОСКУРА / 3 вересня 2011, 06:25
Великий Продюсер Горденко их уже пропил !!!!!!
3. людинк@ / 3 вересня 2011, 17:45
Пане Проскуро,ваші перепетії з паном Горденком нагадують вовтузню в дитячій пісочниці!
4. неХохол / 5 вересня 2011, 21:35
3. ВЛАДИМИР ПРОСКУРА пише:
«Великий Продюсер Горденко их уже пропил !!!!!! »

6. Микола Гузченко пише:
«Так Ви ж писали, що гроші у Вас... »

4. Семен пише:
«А де ж ви були, шановний кеківник районної культури, коли пропивалися призові гроші? »

Исходя из вышесказаного, если логически мыслить, напрашивается вывод, что "керивнык" пропивал деньги вместе с Горденком :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації