Вхід | Реєстрація

У Машівському районі будуть футбольні поля

У Машівському районі будуть футбольні поля
Минулих вихідних ця подія відбулася в Сахнівщині, раніше в Новому Тагамлику. На черзі будівництво полів у Кустолово-Суходілці та Андріівці. Про це на апаратній нараді РДА повідомив Руслан Ряднина, начальник відділу у справах дітей, сім’ї та молоді.
Так втілюється районна програма «Спорт для всіх – спільна турбота», яка передбачає не лише ремонти існуючих спортивних об’єктів, а й будівництво та реконструкцію.
Усі 37 існуючих у районі спортивних споруд перебувають у комунальній власності відділу освіти, тому проблем із їх утриманням в належному стані, немає.
На участь у районному футбольному чемпіонаті подали заявки 8 команд. Голова РДА поставив завдання з часом довести цю цифру до 15.

Автор: Наталія Скорик, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2011, 17:33 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації