Вхід | Реєстрація

Цьогоріч одна породілля залишила своє немовля у пологовому будинку

Як повідомила Зоя Мельничук, начальник відділу справах дітей РДА, у минулому році жодного такого випадку в районі не було. Дитя, залишене мамою державі, направлене до Кременчуцького будинку маляти і вже взяте на облік для усиновлення. Матір позбавлено батьківських прав. Цьогоріч комісією планово обстежені умови проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Їх на обліку перебуває 83, в тім числі 18 сиріт, 55 — позбавлені батьківського піклування, 10 — чиї батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Обстежено 33 сім’ї опікунів (піклувальників), у яких проживає 50 дітей. Порушень прав дітей не виявлено: вони нормально забезпечені одягом, взуттям, шкільним приладдям, харчуванням. Одночасно обстежувалися сім’ї, які з тих чи інших причин потрапили в поле зору суб’єктів соціальної роботи, де неналежним чином виконуються батьківські обов’язки. Таких сімей обстежено 20, в них проживає 52 дітей. За результатами обстежень 8 батьків були запрошені на засідання дорадчого органу та комісії з питань захисту прав дитини, двом вручені попередження про відповідальність за невиконання ними своїх обов’язків, заслухали двох прийомних батьків, дві сім’ї будуть повторно обстежені для винесення остаточного рішення.

Автор: Ольга Березіна, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2011, 16:48 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації