Вхід | Реєстрація

Відголоски Великої Вітчизняної війни

Вчора в Полтавському районі, піротехнічною групою АРЗ СП Головного управління МНС України в області знешкоджено одну мінометну міну калібру 50 мм. та одну гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни, виявлені 05.12.2009 року.
В Гадяцькому районі у с.Барзакове, в житловому будинку громадянки П, 1939 р.н., пенсіонерки, виникла пожежа. Вогнем знищено дерев’яне перекриття, солом’яну покрівлю на площі 54 м. кв. та домашнє майно. Збиток - 10 000 грн. Причина пожежі – необережність при палінні сина господарки П., 1962 р.н., непрацюючого. Пожежа ліквідована МПО с.Петрівська-Роменська.
Вчора в Лохвицькому районі у с.Вирішальне, під час руху в автомобілі ЗАЗ-11002, 2000 р.в., , який належить громадянину М., 1982 р.н., приватному підприємцю, що проживає в м. Гадяч виникла пожежа. Вогнем знищено автомобіль. Збиток та причина пожежі з‘ясовуються. Пожежа ліквідована 1-м відділенням ДПЧ-35.
У Миргородському районі, с.Кибинці, в житловому будинку громадянина К., 1927 р.н., пенсіонера, виникла пожежа. Вогнем знищено будинок. Збиток 20 150 грн. Врятовано сусідню будівлю на суму 10 000 грн. На місці пожежі виявлено труп господаря, громадянина К., який направлений в морг ЦРЛ для встановлення причини смерті. Причина пожежі – порушення вимог правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення господарем. Пожежа ліквідована 1-м відділенням ПДПЧ-18.
У Кременчуцькому районі на 245-му км а/д Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя водій Т.,1976 р.н., керуючи автомобілем БМВ, скоїв зіткнення зі скутером «Хонда» під керуванням водія Т.,1958 р.н. Внаслідок ДТП громадянин Т. отримав ушиби м’яких тканин тіла і доставлений в 2-гу міську лікарню м.Кременчука.
В м. Кременчук по вул.Свіштовська, водій Б.,1956 р.н., керуючи автобусом ПАЗ-3205, допустив наїзд на велосипедиста громадянина К.,1956 р.н. Внаслідок ДТП громадянин К. отримав перелом поясничного відділу хребта, забій лівої руки і доставлений в Кременчуцьку ЦРЛ.
Вчора в м. Лубни по вул.Драгоманова, водій С.,1979 р.н., керуючи автомобілем ВАЗ-111830, скоїв зіткнення з автомобілем Пежо. Внаслідок ДТП водій автомобіля Пежо громадянин К. отримав черепно-мозкову травмі, струс головного мозку і доставлений в Лубенську ЦРЛ.
Полтавський район, на5-му км а/д Полтава-Олександрія, водій Г., 1944 р.н., керуючи автомобілем ІЖ-2125, скоїв зіткнення з автомобілем Фольксваген. Унаслідок ДПТ пасажир автомобіля ІЖ-2125, Г., 1986 р.н. отримав перелом правої голені і доставлений в Полтавську районну лікарню.
В Хорольському районі на 232-му км а/д Київ-Харків, водій громадянин Л., 1958 р.н., керуючи автомобілем Міцубісі допустив наїзд на велосипедиста Л.,1957 р.н. Унаслідок ДТП громадянин Л. отримав закриту черепно-мозокову травму, відкритий перелом правої гомілки і доставлений в Хорольську ЦРЛ.
В м. Хорол по вул.Леніна, водій Г., 1962 р.н., керуючи автомобілем Черри, допустила наїзд на пішохода громадянку А., 1991 р.н. Внаслідок ДТП громадянка А. отримала закриту черепно-мозокову травму, струс головного мозку і доставлена в Хорольську ЦРЛ.
У м. Комсомольськ по вул.Миру, водій Д.,1974 р.н., керуючи автомобілем Форд, скоїв наїзд на пішохода громадянку Л.,1970 р.н. Внаслідок ДТП громадянка Л. отримала забій стегна, травму живота і доставлена в Комсомольску міську лікарню.
Кобеляцький район, у с.Бутенки по вул.Полтавській, водій А., 1987 р.н., керуючи автомобілем ВАЗ-21099 скоїв наїзд на пішохода громадянина Б.,1999 р.н., учня Бутенківської СШ. Унаслідок ДТП пішохід Б. отримав закриту черепно-мозокову травму, струс головного мозку і доставлений в Кобеляцьку ЦРЛ.

Автор: ГУ МНС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2009, 11:51 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації