Вхід | Реєстрація

Смерть у райвідділі

У стіни Полтавського районного відділу міліції 36-річний мешканець села Розсошенці потрапив у якості підозрюваного у крадіжці скутера.
Сюди його привезли силоміць. «Коли приїхала слідчо-оперативна група, щоб забрати його до райвідділу, то двері ніхто не відчиняв. Слідчі постукали – тихо. Тоді зімітували, що поїхали. Підозрюваний вийшов», - розповідає начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС в Полтавській області Юрій Сулаєв. За його словами, підозрюваний чинив опір при затриманні, тому один з оперативників застосував до нього «заходи фізичного впливу». Потім чоловіка посадили у машину та відвезли до райвідділу. Це було близько 20-ї години. А вже через годину затриманий, за словами міліціонерів, попросився вийти. Йому стало зле, він упав і помер на місці. За попередньою інформацією, смерть наступила внаслідок тупої травми живота, нанесеної чоловіку у райвідділі. Поховали його минулими вихідними.
Відомо, що загиблий хворів на відкриту форму туберкульозу та мав судимість.
«Для нас це надзвичайна подія, - говорить начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС в області. – Ми вже давно відійшли від тих принципів, щоб когось бити. Нам прикро. Ми б не хотіли, щоб від наших рук хтось помирав, навіть люди, які схильні до скоєння злочинів. Але виконувати вимоги міліції і закону треба, не чинити супротив. Такий факт є, і ми не збираємося його замовчувати».
У зв’язку з цією позаштатною ситуацією начальник Головного управління МВС у Полтавській області Михайло Цимбалюк дав доручення провести роз’яснювальну роботу з усім особовим складом про недопустимість застосування правоохоронцями фізичної сили без необхідності, повідомляють «Новини Полтавщини».
Але життя людині вже ніхто не поверне...

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2009, 15:00 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації