Вхід | Реєстрація

Задурманені оковитою чоловіки, навіть не зрозуміли, як убили свого товариша

У кареті швидкої медичної допомоги 2 грудня помер кременчужанин, на тілі якого були тілесні ушкодження та гематоми. Під час оперативних заходів працівники слідчо-оперативної групи встановили осіб причетних до нанесення тяжких тілесних ушкоджень – 25-ти річного Віталія та 45-ти річного Віктора. Опитавши співмешканку потерпілого, стало відомо, що увечері минулого дня до них прийшли друзі і вони разом випивали. Хоча і вікова категорія компанії була зовсім різна, але усіх об’єднала «любов» до горілки.
Хильнувши чималу кількість оковитої, друзяки почали з’ясовувати стосунки, у хід пішли лайка, кулаки, а це призвело до бійки.
«Натренувавшись» один на одному, чоловіки полягали спати і тільки на ранок зрозуміли, що один із них мертвий. Викликали швидку медичну допомогу, але було уже пізно.
Як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, вже порушено кримінальну справу за статтею 121 ч. 2 Кримінального кодексу (тяжкі тілесні ушкодження, що спричини смерть потерпілого).

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2009, 15:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації