Вхід | Реєстрація

У Нових Санжари відкрили футбольний майданчик

У Нових Санжари відкрили футбольний майданчик
12 серпня в урочистій обстановці у селищі було відкрито футбольний майданчик зі штучним покриттям.
На святкову церемонію відкриття завітали почесні гості: голова Полтавської обласної ради Олександр Удовіченко, перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Іван Близнюк, начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Віктор Пожечевський, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту та туризму облради Іван Гальченко. На правах господарів зустрічали полтавську делегацію виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Анатолій Мокляк, заступник голови районної ради Борис Федоренко, селищний голова Андрій Река, депутат обласної ради, начальник Новосанжарського УЕГГ Григорій Перерва.
Було багато теплих промов та вдячних слів: і з боку представників районної влади і з боку полтавських гостей.
– Це вже 39-ий майданчик в області та 20-ий такого плану, як ми відкриваємо сьогодні у Нових Санжарах, – з гордістю повідомив голова обласної ради Олександр Удовіченко. – Сподіваюсь, що його поява у цьому селищі дасть потужний поштовх розвиткові не лише футболу, а й інших видів спорту.
А Іван Близнюк, вітаючи своїх земляків, побажав новосанжарцям, щоб завдяки цьому штучному майданчику обласна команда «Стандарт» підвищила свою майстерність і пробилася до першої ліги першості області.
Віктор Пожечевський не лише говорив теплі слова, але і приготував для заслужених спортсменів Новосанжарщини подарунки до 100-річчя футболу на Полтавщині. Почесні відзнаки отримали Сергій Бодак, Михайло Наконечний, Юрій Любимський, Василь Радчич, Віктор Коба, Віктор Рибалко, Володимир Литвиненко, Микола Решетило та Григорій Перерва.
Надзвичайно вдячним усім керівникам обласного та районного рівня був у своєму виступі Микола Решетило, директор Новосанжарського НВК, на території якого і знаходиться майданчик.
Після чисельних промов настала відповідальна мить – розрізання стрічки на вході до новенького футбольного поля зі штучним покриттям. Почесне право на відкриття майданчика надали Олександру Удовіченку, Івану Близнюку, Анатолію Мокляку та Борису Федоренку. Після того як червону стрічку було розрізано, футбольне поле освятив благочинний Новосанжарського району отець Дарій.
Перед тим як на штучну «траву» майданчика вийшли футболісти, глядачів порадували своїм танцювальним виступом дівчатка із новосанжарської «Веселки». А потім вже наступила черга футболу. У матчі відкриття зійшлися збірна Полтавської обласної адміністрації, очолювана Іваном Близнюком, та команда футболістів із Сухої Маячки Новосанжарського району. Гра видалася цікавою, а кінцевий результат справді непередбачуваним. У першій двадцятихвилинці повною перевагою володіли футболісти у зеленій формі (сухомаячани). З надзвичайною легкістю вони довели свою перевагу над суперником, сформувавши на уявному табло рахунок 4:0. Здавалося, гостям не уникнути прикрої поразки. Але у другому таймі все перевернулося з ніг на голову. Футболісти з Сухої Маячки просто зупинились (напевно далася взнаки відсутність бодай однієї заміни), а досвідчені гості з Полтави кинулись відігруватися. Іван Близнюк надихав своїх гравців і особистим прикладом, і гострим словом. І це принесло результат – у другому таймі м’ячі один за одним влітали у ворота сухомаячан. Всього їх влетіло 5, що означало підсумкову перемогу гостей – 5:4! Іван Близнюк весело підбадьорював молодших суперників: «Спасибі за гру! Тренуйтеся, хлопці, тренуйтеся!».
Після матчу відкриття на площадці відбулося ще кілька поспіль зустрічей. Грали і міліціонери, і вчителі НВК, і юні футболісти з Нових Санжар та Руденківки, і дівчата-спортсменки, які оздоровлюються у нашому селищі. Що ж, тепер у Нових Санжарах завдяки новому майданчику стане іще більше хорошого футболу. І це не може не радувати усіх любителів цього всеохоплюючого виду спорту. Зустрінемось на футболі!

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 11:10 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації