Вхід | Реєстрація

“Принади” сімейного життя: дружина у лікарні, чоловік – за гратами

30 листопада поточного року до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення із центральної районної лікарні про госпіталізацію 38-річної жительки села Соколової Балки Новосанжарського району. Медики поставили жінці діагноз - розрив селезінки.
Дане повідомлення одразу було зареєстроване черговим та надане для з’ясування обставин дільничному інспектору міліції сектору ДІМ Новосанжарського РВ Анатолію Карюку.
В ході перевірки дільничним було з’ясовано, що потерпіла громадянка проживала останні півроку із 37-річним співмешканцем. Чоловік був раніше судимим та ніде не працював .
Коли 30 листопада між парою виникла гучна сварка, чоловік з усієї сили вдарив жінку кулаком в область спини.
Наступного дня у жінки почалася кровотеча, але пов’язувати це із вчорашніми подіями вона не стала. Однак, хвилюючись за своє здоров’я, вирішила поїхати до лікарні, де їй і поставили діагноз - розрив селезінки. Жінка була негайно госпіталізована. На даний час потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні Новосанжарської ЦРЛ.
«Турботливого» чоловіка правоохоронці затримали і доставили до райвідділу, де він повністю визнав свою вину. Чоловік шкодує за скоєне, але жінці таке каяття здоров’я навряд чи додасть.
Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), яке карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2009, 12:08 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації