Вхід | Реєстрація

«Добрі справи» як добра традиція

Другий рік у Полтаві діє акція «Добрі справи», ініційована міським головою Андрієм Матковським. Один з основних її напрямків – допомога освітній галузі. Так, у 2009 році за спонсорські та батьківські кошти (4,5 млн. грн.) придбано 1294 нові парти для першокласників, встановлено 54 комп'ютери, 94 кулери - у кожному першому класі, у низці навчальних закладів відремонтовані покрівлі, замінені склопакети тощо.
В рамках програми "Добрі справи» отримав пральну машину "Whirlpool" (14500 грн.) ясла–садок № 83 "Дзвіночок". Подарував її приватний підприємець Віктор Білаш, який раніше вже перераховував 15 тисяч гривень на відновлення огорожі закладу.
З цієї нагоди до дитсадка завітали заступник міського голови Олександр Русін та депутат міської ради Валерій Курцев. Вони зустрілися з колективом. Під час розмови робили акцент на успішному завершенні непростого року, пріоритетах у галузі освіти. Олександр Русін висловив подяку підприємцям, які відгукнулися на заклик міської влади і допомогли навчальним закладам, тим самим полегшивши навантаження на бюджет.
Загалом же до нового навчального року за рахунок бюджетних та батьківських коштів у дитсадку були проведені такі ремонтні роботи (на загальну суму 49 тисяч гривень): у шести дитячих групах замінено каналізаційну та водопровідну системи, придбано 20 дитячих ліжок, м'який інвентар, меблі, іграшки, методичні посібники, посуд, відремонтовано методичний кабінет, кабінет завгоспа, підсобні приміщення, замінено міжкімнатні двері, на харчоблоці замінено дві електроплити, у чотирьох групах замінено кухонні куточки, столи.
З нового навчального року у садочку додатково відкрито дошкільну групу (всього груп – 12), де відновлено водопровідна та каналізаційні системи, відремонтовані стелі, поклеєні шпалери, пофарбовані вікна, двері, підлога.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:18 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації