Вхід | Реєстрація

У дорожньо-транспортній пригоді загинула людина

Вчора в Кременчуцькому районі на 225 км а/д Бориспіль- Запоріжжя, водій автомобіля «Мерседес-Бенц» громадянин З., 1958 р.н., допустив наїзд на пішохода громадянина К., 1983 р.н. Унаслідок ДТП пішохід отримала смертельну травму і доставлена в морг бюро судово-медичної експертизи м. Кременчука.
Миргородський район, у с. Кибинці, в автогаражі громадянина М., 1960 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю, дерев’яне перекриття на площі 70 м2 та мопед «Карпати». Збиток - 25 000 грн. Врятовано 2 господарчі будівлі на суму 30 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі сином господарки громадянином Мовчаном К.О., 1981 р.н. У гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-18.
Вчора у м. Кременчук по вул. Набережна лейтенанта Дніпрова, на території дачного кооперативу «Металург», у дачному будинку, власник якого встановлюється, виникла пожежа. Вогнем знищено будинок. Збиток та причина пожежі встановлюються. У гасінні пожежі приймали участь 2 відділення СДПЧ-13.
У Кременчуці по вул. Пролетарській, на відкритій території колишніх артилерійських складів військової частини МО України начальником караулу під час обходу території було виявлено одну авіаційну бомбу ФАБ-50 часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками міліції. Вилучення та знешкодження її планується на 10.12.2009 року піротехнічною групою АРЗСП Головного управління МНС України в області.

Автор: ГУ МНС в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:32 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації