Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах постелили штучний газон

У Нових Санжарах постелили штучний газон
14-го червня на футбольний майданчик біля Новосанжарського НВК нарешті привезли довгоочікуване штучне покриття
Нагадаємо, що тендер на облаштування майданчика виграла київська фірма ТОВ «Укрспецтрейд». Саме покриття виготовлене у Турції із французького матеріалу. Здалеку його ворсинки один-в-один нагадують справжню траву, а блиск на її кінчиках схожий на краплі вранішньої роси. Доки представники фірми-виконавця розвантажують рулони із покриттям та мішки із каучуковою крихтою, біля майданчику збирається чисельна представницька аудиторія – в.о. голови РДА Анатолій Мокляк, заступник голови райради Борис Федоренко, головний архітектор району Олександр Дрига, директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Підходжу, жартома цікавлюся: «Невже зібралися на урочисте відкриття?». Борис Федоренко відповідає жартом на жарт: «А ви вже новий газон випробували?». А потім із оптимізмом додає: «Хоч на цьому полі мені пограти дадуть!».
Тим часом на майданчику розкочують рулони із покриттям. Київським майстрам допомагають старший спеціаліст відділу молоді та спорту РДА Володимир Литвиненко, гравець «Сили Ради» Сергій Соломашенко та чисельне представництво футбольної родини Чумаків в лиці Анатолія Васильовича, Сергія та Андрія. Вартість усього штучного покриття разом із монтажем – 246,000 гривень. Спеціалісти стверджують, що покрив при правильній експлуатації витримує перепади температури від -90 до +80. Розміри всього майданчика – 42х22 м, а, власне, футбольного поля – 40х20.
Із урочистим відкриттям майданчика новосанжарська влада вирішила не поспішати. Адже окрім самого футбольного поля, треба облаштувати ще благоустрій навколо нього, зробити шафки-роздягальні, встановити освітлення. Так що офіційно відкрити у Нових Санжарах майданчик зі штучним покриттям планують орієнтовно на День Незалежності.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2009, 13:08 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації