Вхід | Реєстрація

КрАЗ відновив виробництво

Кременчуцький автомобільний завод з понеділка відновив свою роботу, приступивши до виконання виробничого плану серпня. До слова, «АвтоКрАЗ» припинив роботу головного конвеєра на Кременчуцькому автозаводі в січні поточного року, потім в березні запустив конвеєр, але через три тижні через проблеми з проплатами замовлень і порушень зобов'язань постачальниками його довелося знову зупинити до серпня.
Тож збірка вантажівок велася на спеціально обладнаних робочих місцях лише за підтвердженими замовленнями.
Нині КрАЗ намагається знайти своє місце в нинішніх ринкових умовах. Враховуючи той факт, що основа його збуту – це вантажівки для будівельної і добувних галузей, завод намагається знайти нове застосування цій техніці. Проте КрАЗ програє своїм конкурентам в оновленні модельного ряду. Якщо КАМАЗ і МАЗ вже серійно випускають тягачі Євро-4, і пропонують техніку широкого модельного ряду, то КрАЗ лише останніми роками почав радувати аналогічними дослідними зразками. Та і ці експерименти – поки дуже далекі від серійного виробництва. Великі надії у КрАЗа були на експортні постачання в треті країни, де КрАЗи пам'ятають ще з часів СРСР. Наскільки вдалою виявиться дана стратегія – покаже час.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 11:42 | | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації