Вхід | Реєстрація

Волга врізалася у припаркований ДАФ

Учора у м. Полтава (Київський район вул. М.Бірюзова) водій автомобіля ГАЗ-3110 скоїв наїзд на припаркований автомобіль ДАФ-95. Внаслідок ДТП водій ДАФа отримав тілесні ушкодження і доставлений в 1-шу міську лікарню. Ще одна ДТП вчора сталася у м. Кременчук (Крюківський район по вул. Воровського). Тут автомобіль Шкода збив пішохода. Постраждалий отримала вивих плечового суглобу і доставлена в 3-тю міську лікарню. Всього, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, за минулу добу на території області зареєстровано 3 надзвичайні події: пожежа та 2 дорожньо-транспортні пригоди.
Пожежа виникла у Кременчуці (Крюківський район) по вул. Набережна лейтенанта Дніпрова, у дерев’яному сараї. Згорів сарай та домашнє майно. Збитки та причина пожежі встановлюються. У гасінні брало участь 2 відділення СДПЧ-13 та 1 відділення ПДПЧ-14.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 11:35 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації