Вхід | Реєстрація

Голова райдержадміністрації побажав мешканцям Бережнівки приємних проблем

Голова райдержадміністрації побажав мешканцям Бережнівки приємних проблем
У суботу в Кобеляцькому районі відкрили два нових дитсадки — у Бережнівці та Красному.
Того дня біля відремонтованої будівлі бережнівського дитсадка «Берізка» зібрались кілька сотень місцевих жителів. Відкриття закладу було заплановане на 13.30. На урочистості мав прибути голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко. Кортеж автомобілів зупинився біля дитсадка за кілька хвилин до початку заходу. Сам очільник області приїхав на новенькому чорному «Лексусі» представницького класу.
У своїй вітальній промові Олександр Удовіченко особливо відзначив місцевих аграріїв, які зробили величезний внесок у відновлення дитсадка. Гроші на ремонту виділяли і бутенківський комбінат хлібопродуктів (директор Віталій Шулєжко), і агрофірма «Добробут» (Олександр Коваленко), і СТОВ «Бережнівське» (Іван Байбара), і фермерське господарства «Відродження» (Валерій Дрига), і десятки інших аграріїв. Голова облдержадміністрації заявив, що у відповідь влада всіляко сприятиме добросовісним виробникам. І наголосив: «Особливу увагу ми приділятимемо підтримці господарств, де відроджують тваринницьку галузь. Адже вирощувати високі врожаї зернових вони вже навчились».
Та все ж найбільший тягар з фінансування робіт у дитсадку взяв на себе районний бюджет. На ремонт було виділено більше 200 тисяч гривень, ще майже 200 тисяч пішло на придбання меблів. Голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич розпочав свій виступ дещо несподівано. Він згадав про проблеми. І сказав: «У цей радісний для всіх малят день я хочу побажати жителям Бережнівки і працівникам дитсадка появи нової проблеми. Проблеми, викликаної нестачею місць для малюків у дитсадку. Це означатиме лише одне — на селі є молодь, є діти, отже, є й перспектива. Це — приємна проблема».
Зараз бережнівський дитсадок «Берізка» будуть відвідувати 44 дитини. А може він прийняти 46 малюків.
По закінченні святкового заходу очільники області та району відбули в село Красне, де також відкрився відремонтований дитсадок на 50 місць. Усього ж, за словами Олександра Удовіченка, у Полтавській області в 2011 році повинні запрацювати більше 30 нових дошкільних навчальних закладів.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2011, 13:49 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Дід Тиміш / 23 вересня 2011, 20:58
Дякую, пане чи правильніше,- "товаришу," Ігоре за змістовний репортаж. Спочатку здалося що ніби-то читаю районку "Колос" десь 80-х років. Але ж ні, в ті часи інтернету ще не було, та й перші секретарі на "Волгах", а не на «Лексусах» представницького класу їздили. Але фальш та підлабузництво-ті ж самі...
2. Семен / 23 вересня 2011, 21:03
1. Дід Тиміш пише:
«Але фальш та підлабузництво-ті ж самі.»

Діду, а тобі якби тільки про бруд, пакості,деградацію, хамство і т.д. в газеті писалося?
3. ораоп / 23 вересня 2011, 21:56
діду- ти старий і мислиш по старому - не мішай жити по новому- прогрес- це життя
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації