Вхід | Реєстрація

У Писарівці розіграли кубок Миненка

9 серпня у селі Писарівка відбувся розіграш футбольного кубку, присвяченого пам’яті Героя Соціалістичної праці Миколи Івановича Миненка.
Перед початком змагань присутні команди привітав Писарівський сільський голова Віктор Бакулей. Звернувся до футболістів і син Героя Соціалістичної праці – Віктор Миненко. Після цього голова районної футбольної федерації Анатолій Чумак ознайомив команди із регламентом турніру.
Участь у розіграші взяли вісім футбольних команд.
В першому турі відбулися наступні матчі:
«Старт–1» (Писарівка) – «Сила Ради» (Нові Санжари) 0:0 (3:2 – у серії післяматчових пенальті); «Чиста Криниця» (Драбинівка) – ФК «Зоря» (Руденківка) 1:2; «Юність» (Мала Перещепина) – «Фортуна» (Великі Солонці) 0:1; «Газовик» (Нові Санжари) – «Старт–2» (Писарівка) 0:0 (1:4 – по пенальті).
У першому півфіналі ФК «Зоря» розійшлася миром із «Стартом–1» – 0:0, а в серії пенальті руденківські футболісти були влучнішими – 5:4. У другому півфіналі «Старт–2» мінімально переграв «Фортуну» – 2:1.
У фінальному поєдинку між командами ФК «Зоря» та «Старт–2» ініціатива була на боці гравців із Руденківки. Вони, зрештою, і перемогли з рахунком 2:0. А їхнього воротаря – Євгена Довгаля – було визнано кращим голкіпером турніру.
***
1 серпня у селі Марківка Полтавського району відбувся розіграш футбольного кубку, присвяченого пам’яті голови місцевого спорткомітету Віталія Максимовича Ступаря. Розіграли кубок між командами ветеранів Новосанжарського та Полтавського районів. Новосанжарські футболісти виявилися кращими і перемогли із рахунком 3:1. Два голи на рахунку Барановича, один забив Головко.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 12:02 | | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації