Вхід | Реєстрація

В Обласному центрі триває виставка «Народні промисли Полтавщини»

Свої роботи на розсуд глядачів презентують студенти педагогічного університету, а також вихованці Колегіуму мистецтв в Опішному. Організатори експозиції радіють: народні промисли у Полтавському краї відроджуються.
Виставкова зала Обласного центру естетичного виховання учнівської молоді славиться експозиціями для будь-якого глядача. Цього разу черга отримати естетичну насолоду дійшла до поціновувачів народного мистецтва. Адже виставка «Народні промисли Полтавщини» презентує глиняні вироби від вихованців Колегіуму мистецтв в Опішному та зразки петриківського розпису від студентів Полтавського національного педагогічного університету.
Тут і різнобарвні глечики, і статуетки, і дивні фігурки тварин. Організатори виставки радіють за народних майстрів Полтавщини. Говорять: добре, що народне мистецтво на нашій землі відроджується.
Людмила Кривич, керівник гуртка батику та дизайну ОЦЕВУМ:
- Був певний час, коли ми трішки відійшли від цього. Тому зараз хочеться лише порадіти, тому що ми знову повертаємося ближче до витоків нашого мистецтва.
Загалом, говорять фахівці, експозиції у виставковій залі ОЦЕВУМ змінюються впродовж року 7-8 разів.
Людмила Кривич, керівник гуртка батику та дизайну ОЦЕВУМ:
- Проведення таких виставок, коли люди можуть побачити експонати на власні очі, порадіти, робить світ краще, м'якше, добріше.
Відкриття наступної експозиції у виставковій залі планується 25 грудня.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:28 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації