Вхід | Реєстрація

В Україні – найкращі!

Селище Нові Санжари розпорядженням Кабінету Міністрів України № 922-р від 5 серпня 2009 року за підписом Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко визнано переможцем всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» у 2008 році за п’ятою категорією населених пунктів і нагороджено перехідним кубком та дипломом Кабінету Міністрів України.
Третій рік поспіль одержуємо таку високу відзнаку, завдяки злагодженій роботі депутатів селищної ради, голів вуличних і будинкових комітетів, керівників підприємств, установ, організацій, всіх трудових колективів, жителів територіальної громади по наведенню порядку, покращенню благоустрою, створенню нових зелених зон.
Жити в чистому, впорядкованому селищі вже стало звичним для новосанжарців.Та на досягнутому не заспокоюємось, адже попереду дуже багато проблем, невідкладних справ. Перш за все – будівництво і ремонт доріг, заміна застарілої водомережі тощо.
На часі – підготовка до Дня Незалежності, до відзначення Дня селища і Дня визволення нових Санжар, 65-ої річниці визволення України від фашистських загарбників. До цих знаменних подій маємо впорядкувати парк Перемоги, всі могили на кладовищах, а восени посадити по вул. Жовтневій парк Борців за свободу і незалежність України, який стане найкращою пам’яткою всім новосанжарцям.

Автор: Андрій Река, Новосанжарський селищний голова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 12:08 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації