Вхід | Реєстрація

Полтавці танцюють найкраще в Україні

Танцхол полтавського міського Будинку культури минулими вихідними став ареною змагань понад 350 спортсменів. Там проходили відкриті всеукраїнські змагання зі спортивних танців.
Традиційно фестиваль бального танцю у Полтаві відбувається в грудні. Його організатори – управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому міськради та танцювально-спортивний клуб «Дует». Йому вже 10 років. Виховав багато талановитих пар. Так полтавка Світлана Костенко зараз виступає за Італію. На інтернаціональних змаганнях її підмітив 17-річний юнак Мауріціо Бененато і зарікся, що забере Світлану на свою Батьківщину.
Українсько-італійській парі усього рік. Але їхнім здобуткам уже можна по-доброму позаздрити.
Цього року до нашого обласного центру приїхали спортсмени з Києва, Донецька, Харкова, Сум, Запоріжжя, Одеси, усього більшк, ніж з восьми областей України. Тільки Полтаву представляли 180 учасників.
Професійне журі було поблажливим, адже серед виступаючих були і зовсім юні спортсмени. Однак основним критеріям в оцінюванні не зраджували.
Перемога як в стандарті, так і в латино-американських танцях дісталася винятково полтавцям: Олені Говтяниці та Ігору Чебишеву, Дар’ї Решетиловій та Віталію Калюжному, Марії Горошко та Сергіеві Трилю.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації