Вхід | Реєстрація

З чергової апаратної наради Полтави. Більше відповідальності!

Суб’єкти підприємницької діяльності неактивно працюють над святковим оформленням, зазначив міський голова Андрій Матковський, відкриваючи щотижневу апаратну нараду в міськвиконкомі. Серед них – далеко не бідні банки і торгові центри. Спонукати їх повинне управління з питань містобудування й архітектури.
Відтак критики міського голови зазнало управління ЖКГ. Мер звинуватив його керівництво у неналежній реакції на звернення щодо встановлення дорожніх знаків, зокрема, біля обласної психіатричної лікарні. Дісталося начальнику управління Юрію Непораді та керівнику підприємства «Ремліфт» Валерію Колеснику – за неправильний підхід до проблеми ліфтів, вік яких уже вийшов. Невміння співпрацювати з Держгірпромнаглядом веде до їхньої зупинки, від чого страждають мешканці. Так, з п’ятниці в будинках підпорядкованих ЖЕД 11 зупинено 5 ліфтів у яких вичерпався термін експлуатації.
Має бути забезпечений суворий контроль за рухом транспорту, наголосив Андрій Матковський. Тим більше, що нині виникають проблеми – не всі перевізники виходять на маршрути. Як пояснює начальник профільного відділу Микола Дубинка, вони замінюють мастило та шини на зимові. Сьогодні, наприклад, чотири автобуси не випустив СП «УМАК», великі скупчення людей були на зупинках від Південного вокзалу до Центру.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:52 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації