Вхід | Реєстрація

Зимові канікули дітям запам’ятаються

Зимові канікули дітям запам’ятаються
Дозвілля дітей під час зимових канікул буде змістовним і цікавим, зазначила начальник управління освіти Світлана Горбаньова. Дошкільнята і школярі до 9 класу, соціально незахищені та обдаровані діти отримають подарунки. Святковий настрій їм створять ялинки, які до освітніх закладів уже третій рік поспіль завозять безкоштовно.
Три десятки ранків, що охоплять понад 10 тисяч дітей, проведуть у Палаці дитячої та юнацької творчості. Заходи у формі вечорниць готує Центр позашкільної освіти на Головка, 20. У приміщенні міськвиконкому організують виставку-вернісаж дитячих робіт на новорічні теми. Заплановано екскурсії до музеїв міста.
Активно працюватимуть дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання. Зокрема, вони проведуть хокейний турнір «Золота шайба». Близько 600 дітей пільгових категорій користуються соціальним пакетом на штучних ковзанках у ТРЦ «Екватор» та у Павленківському парку. Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ігор Кислов повідомив про проведення першості міста з хоккею на ковзанці мікрорайону «Левада». Управління, яке він очолює, також є співорганізатором благодійної акції «Ялинка янголів», під час якої збирають подарунки для дітей, обділених долею. Привітання і подарунки отримають маленькі пацієнти дитячої міської лікарні та обласного санаторію для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Буде чимало святкових заходів, серед яких варто виділити вечірку «Стиляги» у Міському будинку культури.
Андрій Матковський нагадав: Новий рік – гарна нагода організувати цікаве дозвілля не лише для полтавців, а й для гостей, передусім, з області. Родинні відвідини Полтави на свята можуть стати чудовою традицією.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:55 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації