Вхід | Реєстрація

Вивіз опалого листя в Автозаводському районі

Прибирання і вивіз опалого листя до настання морозів та наведення порядку на території району – найважливіше завдання райвиконкому на найближчий час. Про це наголосив голова Автозаводської районної ради м.Кременчука Володимир Коваленко на останній апаратній нараді.

Минулого тижня проведено засідання районного штабу з благоустрою щодо організації робіт з питань збирання опалого листя у приватному секторі. На мікрорайонах створені міні-штаби з благоустрою території до роботи яких залучаються дільничні інспектори міліції. Особлива увага приділяється вивозу опалого листя з районних парків та скверів.

За даними відділу з благоустрою та екології райвиконкому, з території Автозаводського району вже вивезено понад 5,2 тис. куб.м. опалого листя. Автотранспортом КАТП- 1628З зроблено майже 700 ходок. До цієї роботи також залучається і автотранспорт підприємств, розташованих на території району. Найбільш активно допомагають технікою для наведені порядку на території району ПАТ «Кременчукм’ясо», ТОВ «Житлорембудсервіс», ХК «АвтоКрАЗ», КП «Теплоенерго», ВАТ «Кременчуцький колісний завод», кар’єроуправління «Кварц», та льотний коледж.

Спеціалісти відділу з благоустрою райвиконкому провели близько двохсот рейдів для перевірки очищення території від опалого листя, і закликають мешканців, які проживають у районах приватної забудови, збрати листя перед своїми дворами до куп для їх скорішого вивезення.

Нагадаємо, що загальна площа Автозаводського району м.Кременчука складає понад 5 тисяч гектар.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2011, 09:51 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації