Вхід | Реєстрація

На Сінній буде храм

Відбулася чергова сесія Полтавської міської ради. Зокрема, депутати внесли зміни до міського бюджету. За рахунок державної субвенції понад півмільйона гривень передбачено на матеріальну допомогу сім’ям із дітьми, малозабезпеченим, інвалідам дитинства, дітям–інвалідам. На прес-конференції міський голова Андрій Матковський прокоментував окремі рішення сесії.
Депутати продовжили дію окремих пунктів програми соціального забезпечення та соціального захисту населення «Турбота». Відповідно до неї, категорії людей, яким передбачені пільги законом України, отримають безплатні проїзні квитки. Відсьогодні їх почали видавати районні відділи соціального захисту.
За рішенням сесії виділено ділянку під будівництво храмового комплексу Свято-Андріївської Української православної церкви. Його збудують на вулиці Сінній.
Щодо долі міського ліцею №1, навколо якого точилося чимало чуток. То Андрій Маяковський пояснив, що навчальний заклад отримав нову назву - тепер це багатопрофільний міський ліцей і фінансуватиметься не районним, а міським бюджетом, учителів забов’язали підписати контракти і щороку проходити переатестацію.
Щодо грипу, то як повідомив міський голова, з понеділка школярі почали більше хворіти, тому на карантин нині відправляють окремі класи. 10 класів у Полтаві вже сидять по домівках.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 11:02 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації