Вхід | Реєстрація

Відомий акордеоніст, рекордсмен Книги рекордів Гіннеса знову відвідав Полтаву

Мова йде про заслуженого артиста України, акордеоніста Ігоря Завадського, який нещодавно відвідав Полтаву з концертом у Міському будинку культури. Понад три години він виконував твори таких класиків як Бах, Дога, Вівальді, Бетховен, Шуберт та ін. Сам Ігор Завадський розповів, що ретельно готувався до концерту, бо вважає, що справжнє мистецтво – це розмова між композитором, виконавцем і слухачем. До речі, у концертній біографії митця Полтава займає друге місце , бо він тут не лише дав 14 концертів, а й три роки був артистом Полтавської обласної філармонії.
Творчий шлях артиста – цікавий. З 1994 року виконавець починає виступи на Міжнародному рівні та одразу стає лауреатом конкурсів акордеоністів, єдиний в Україні володар «Золотої ліри» та перший український музикант, який потрапив до Книги рекордів Гіннесса. Рекордсменом він став у канадському місті Кімберлі, де 644 акордеоніста зробили найбільший у світі оркестр акордеоністів та зіграли музичне попурі з багатьох творів і саме Ігор Завадський задавав головний ритм.

Автор: Л. Черпакова, www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2009, 09:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації