Вхід | Реєстрація

Головним героєм нового кліпу групи „O.Torvald” став кременчуцький студент

Головним героєм нового кліпу групи „O.Torvald” став кременчуцький студент
Хлопці з гурту ”O.Torvald” змішують класику справжнього рок-н-ролу з західною музикою. Женя Галич - ведучий треш-шоу „Чіпси. Чікси. Лавандос” на каналі „М1, також - вокаліст гурту „O.Torvald”. Він розповів про свою музичну кар’єру, відверті зйомки та домашні клопоти... - Як часто доводиться бувати у рідному місті? Що зазвичай привозиш у подарунок рідним, близьким? - В Полтаві буваю раз у два-три місяці. Якщо і буваю, то недовго, адже останнім часом досить насичений графік. Там у мене є дача, на якій у вільний час з батьками, друзями відпочиваємо. Якщо немає чим зайнятися – у Полтаві досить нудно.
Через те що тебе показують по телевізору дві години кожного дня, люди тикають пальцями, і ти не можеш спокійно кудись піти. Певний час це прикольно, а потім стає не дуже... Батькам одного разу подарував собаку, який потім залишився зі мною. Зараз трирічний лабрадор перебуває у Львові.
- Женю, тобою в певній мірі „опікується” Кузьма... Чи є у планах щось записати спільно? Які поради Скрябіна стали для тебе найціннішими?
Так, зараз ми спільно працюємо над одним проектом. Плюс до того ще й цілий куплет читатиме VovaZiL’vova. Справа в тім, що приїхавши до Полтави та послухавши наш гурт (а тоді ми називалися як „Апофіоз”), Кузьма схвально відгукнувся. Найцінніша його порада була така: „Не підлаштовуйся ні під кого!”
- Хто із „зірок” шоу-бізнесу тобі найбільше імпонує? Чиї композиції можеш чути постійно?
Подобаються „Бумбокс”, „Друга ріка”, „Димна суміш”, ранні треки „Скрябіна” та „Океан Ельзи”.
- Ти знімався у рекламі McDonald’s. А у рекламі чого попозував би абсолютно за безцінь?
Любимо з хлопцями забігти та попоїсти в MсDonald’s. Залюбки б знімався кожного дня в соціальній рекламі про те, аби люди не забували своїх батьків, знайомих... А от в комерційній рекламі ніколи безкоштовно не відзнявся б!
- Судячи з нещодавньої фотосесії, чи часто доводиться зніматися у відвертих сценах?
Мені подобаються відверті фотосесії та зніматися не так, як усі. Особливо, якщо у фотографа є хороша ідея та зміст, то чому б і ні? Мені цікаво робити виклик! І хотілося б відзнятися з маленькими дітьми, які позбавлені батьківства.
- Працюючи на телебаченні, яке найкумедніше запитання тобі доводилося чути? І як ти на нього відповідав?
Одного разу дівчинка запитала, чому я одягаюся в жіночі речі. Довго думав, як відповісти на це запитання... Мені не важко і не соромно одягатися дещо по-жіночному. Але цікаво, звідки вона дізналася про це? На екрані ж не видно, чи це жіночий одяг, чи чоловічий. Насправді, багато хто може подумати: „Чи він гей, чи ні?” Це – кльово! Але мені всеодно, нехай думають про мене що хочуть.
- Як часто доводиться бувати на кухні? Відкрий секрет фірмової страви?
Останнім часом на кухні доводиться бувати досить часто. Мені подобається готувати. До прикладу, курячі стейки. Нарізаємо тоненько філе та додаємо спеції. А потім його підсмажуємо. Коли м’ясо майже доведено до готовності, на нього зверху кладемо цибулю, ананаси з помідорами та затираємо сиром.
- Нещодавно ви з гуртом „O.Torvald” та фотографом Сергієм Штурневим відзняли кліп „I love you”. За головного героя взяли студента з Кременчуга...
Так, кліп знімав фотограф, який побудував роботу у вигляді анімаційного сюжету. Цей стиль називається stop-motion. Причому фотограф Сергій став ініціатором зйомки кліпу і ми погодилися на його пропозицію. Головного героя гратиме кременчужанин Володимир Столпник, а героїню – комсомольчанка Тетяна Лойко. Саме ці люди пройшли кастинг. Відеокліп вже готовий, чекає свого часу.
- Євген Галич – людина-романтик лише у творчості чи у житті також?
Мабуть, про це мають судити люди зі сторони. Але я однаковий, що на сцені, що в кадрі, що у житті...

Автор: “Діловий тижневик “ВСІМ”


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації