Вхід | Реєстрація

Скринька для громади

Про створення громадської організації «сила Громади» дізналася з газети «Ехо» № 48. Думаю, що це вчасна і потрібна задумка. Є побажання, щоб десь у центрі міста висіла поштова скринька з написом: «Листи від громадян» або «Сила Громади». В газеті «Ехо» та по радіо зробити оголошення про те, що листи громадян будуть вивчатися, прийматися відповідні рішення та надаватися необхідна допомога. Листи можна опускати в скриньку в конвертах чи без них (не завжди є можливість купити конверта).
Багато мешканців міста дійсно потребують допомоги і захисту своїх економічних, юридичних та інших прав. В листах також можна надсилати свої побажання про покращення життя громадян, по благоустрою міста, по проблемах дитсадків, шкіл, лікарні, культури, торгівлі, комунальної служби, транспорту та ін. Давати свої пропозиції чи звернення до влади, до громадян міста по тому чи іншому питанню.
В газеті «Ехо» бажано започаткувати рубрику: «Ви нам писали — відповідаємо», чи «Сила Громади», чи якось інакше, але бажано, щоб жителі міста через газету могли дізнаватися відповідь на свої листи до «сили Громади».
Дуже шкодую, що старість та хвороби не дають змоги активно включитися в роботу організації «сила Громади».

Автор: З повагою, пенсіонерка Раїса Коротич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 10:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації