Вхід | Реєстрація

БЮТівські двері

В минулому номері ЕXO надрукована стаття «Тепер маємо нові двері у під’їздах» в якій мешканці багатоповерхівок дякують голові районного ВО «Батьківщина» Н.Ясинській і народному депутату від БЮТ А.Веревському за надану допомогу у встановленні вхідних дверей.
Після прочитаного здивувалася, як піклуються про громадян напередодні виборів! Я сама нещодавно зверталася аж до самої Юлії Володимирівни і до народного депутата від БЮТ- заступника голови Верховної Ради України М.Томенка з проханням вплинути на їхніх однопартійців — депутатів міської ради і зобов’язати їх реагувати на законні вимоги виборців — мешканців багатоповерхівок, та на подання прокуратури району щодо дотримання законодавства саме у сфері надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Відповідь же отримала, чомусь, з міністерства житлово‑комунального господарства: звертайтеся до суду. І коло замкнулося. Своє звернення я направляла після того, як контролюючі і правоохоронні органи таки змушені були констатувати факти порушення міською радою чинного законодавства України і прав громадян. Тому і звернулася з проханням вплинути на депутатів найчисельнішої «фракції» міської ради, аби вони зобов’язали мера усунути порушення і забезпечити виконання, зокрема, Постанов уряду підписаних їхнім партійним лідером — Тимошенко Ю. В. А мені у відповідь: звертайтеся до суду. А навіщо тоді депутати? Всі політсили нам обіцяли закону дотримуватися. Якщо їх не дотримуватися, навіщо тоді ті закони і Конституція, та й сам законодавчий орган? Все це якісь «розводки» виходять. Народ повинен утримувати Верховну Раду, яка закони творить, далі він повинен утримувати низку контролюючих і правоохоронних органів, які не забезпечують виконання законів, а якщо знайдеться хтось настирний і все таки вимагатиме дотримання закону, тоді йому радять звертатися до суду. Думаю, «радникам» відомо, що після отримання ухвали суду знову прийдеться звертатися до тих самих депутатів з вимогою все таки виконати вимоги Закону. А за статистикою, більше половини судових рішень у нашій країні не виконується. От вам і добивайтеся. І обирайте знову владу, яка буде вас «пускати по замкненому колу». Навіщо їх взагалі обирати? Мешканці багатоквартирного будинку по вул.Пушкіна, 22 зверталися листом до одного із депутатів міськради від БЮТ саме з приводу ненадання послуг і взагалі відповіді не отримали.
Але про статтю. Чомусь подумалось, невже «лід тронувся». Необачливо повідомила виборців, які зверталися за допомогою з подібними проблемами, мовляв зверніться й ви до щедрого депутата БЮТівця, може й вам допоможе. У відповідь почула ледь не лайку, мовляв, ти що насміхаєшся, тобі що невідомо чиї квартири у тих під’їздах?
Виявилося, що у одному із під’їздів знаходиться квартира секретаря ради С.Галушко — депутата від БЮТ, а у іншому квартира в якій розміщений офіс самого ВО «Батьківщина».
От і думайте шановні. З одного боку добра справа — допомога, а з іншого… на чергові «розводки» змахує?

Автор: Депутат міськради Людмила Пряхіна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 10:53 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації