Вхід | Реєстрація

Дві машини до Дня міліції

20 грудня в Україні відзначають День міліції. З нагоди свята співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ, крім чергових вітань та поздоровлень отримали два новенькі автомобілі.
В Кобеляцькому райвідділі міліції — грип. Захворіли більше десятка співробітників, в тому числі й начальник Анатолій Гриценко. На лікарняному і відповідальна за зв’язки з громадськістю Віра Гомонюк. Тому говорити про свято і пов’язані з ним події довелось із заступником начальника міліції Миколою Подобрим.
Микола Миколайович мав вигляд дещо стурбований. І засмучувала його не лише епідемія грипу, яка «скосила» багатьох колег. Він щойно повернувся із засідання Президії районної ради, де знову лунали претензії до роботи правоохоронних органів. «Не можна ж огульно критикувати всіх міліціонерів, — говорить Подобрий. — Як би там не було, а люди знають, що зателефонувавши на номер 102 можуть розраховувати на допомогу, а то й на порятунок. Ми виїжджаємо, ми допомагаємо, ми розкриваємо злочини. Їдемо навіть на такі виклики, коли хтось незадоволений гучною музикою із сусідньої квартири».
Як розповів Микола Подобрий, великою проблемою є відсутність досвідчених кадрів в рядах правоохоронців. За останні 3–4 роки відбулась дуже різка зміна поколінь. Досвідчені міліціонери пішли на заслужений відпочинок, а їм на зміну прийшли зовсім молоді, «зелені» хлопці без досвіду практичної роботи.
Заступник начальника міліції повідомив, що напередодні свята Кобеляцький райвідділ отримав дві новенькі автівки. Одну з них придбав бізнесмен Юрій Терніков. Тим автомобілем користуватиметься дільничний інспектор із Світлогірського Віктор Тимцуник, якому влітку спалили службову «сімку».
Користуючись нагодою, Микола Подобрий поздоровив із професійним святом, як всіх 70‑х діючих співробітників Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ, так і ветеранів, які зараз перебувають на пенсії. Та побажав всім наснаги та міцного здоров’я.

Автор: Ігор Філоненко, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 11:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації