Вхід | Реєстрація

У середу на ринку смерділо

У середу на ринку смерділо
Різкий неприємний запах підприємці, котрі працюють на кобеляцькому ринку, відчули ще у вівторок. Люди поскаржились співробітнику підприємства, котрий пообіцяв, що повідомить про даний факт дирекцію. Та в середу вранці запах не лише не зник, а посилився. І тоді підприємці почали телефонувати в інші інстанції.
– Тут же працювати неможливо, – голосно обурюється приватний підприємець Наталія Окань. – Вже вчора у людей почали боліти голови. І в горлі теж.
Її колеги дружно підтверджують те, що їх самопочуття погіршилось.
– Нікому ми не потрібні, хоч у дзвони дзвони. Директор ринку навіть не з’явився подивитись, що тут робиться, – скаржаться люди.
– Что у вас тут воняет? Это же невозможный запах? – говорить, зупинившись жінка похилого віку, явно не місцева.
– О, правильно! А ми тут цілий день стоїмо, отрутою дихаємо.
Різкий неприємний запах невідомого походження поширювався в радіусі 20–30 метрів. Його чули як працюючі на ринку, так і відвідувачі. Джерело виникнення запаху підприємці встановили швидко. Він поширювався з каналізаційного колодязя, розташованого між територією ринку і одним з магазинів. А ось щодо його походження думки розійшлися. Підприємці стверджували, що запах хімічний. А ось санітарний лікар Зейдулло Ібрагімов та інспектор управління по охороні навколишнього середовища Юрій Калюжний говорили, що це більше схоже на сморід цибулі, котра гниє.
Доки йшла дискусія про походження запаху та способи його усунення, на місці події з’явилася власниця магазину Світлана Пащенко. Вона заявила: «Цю яму викачуємо ми і магазин «Княгиня Ольга». Робимо це регулярно. А сморід? Це ж хтось у яму якусь гидоту вкинув, ми ж за всіма не вслідкуємо».
– Та заспокойтесь, ніхто вас ні в чому не обвинувачує і карати поки що не збирається, – заспокоїв підприємця Юрій Калюжний. – Але запах ліквідувати потрібно.
– Так ми зараз же подзвонимо і після обіду яму викачають. Ще й хлоркою посиплять біля неї.
Між тим підприємці, котрі працюють на ринку пообіцяли, що якщо неподобство не ліквідують, то засиплять колодязь піском.
По обіді автор цих рядків побував біля каналізаційного колодязя. Хоча запах зменшився, але нечистоти ніхто не викачував.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2009, 14:00 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації