Вхід | Реєстрація

Романтичний металевий дріт

Мистецтво або є, або його нема. Й якщо вже людині даний талант, то вона може зробити справжній шедевр з будь-якого підручного матеріалу.
Наприклад, 14-річна Тетяна Гусар запросто робить симпатичні і стильні штучки зі звичайного металевого дроту. Як з’ясувалося, гнучкого матеріалу – вдосталь у засіках дідуся. Зараз навіть не можуть пригадати, навіщо чоловікові були потрібні стільки метрів дроту, а от Тетянці він став у нагоді. З дроту виходять симпатичні янголятка і деревця, а якщо додати ще трохи шматочків тканини, стрічок та камінців – деревце буде тематичним: грошовим або кохання.
Дуже органічно вироби з дроту виглядають на новорічній ялинці. Наприклад, різдвяний янгол – останній ви­твір Тані, привабливо мерехтить на гілці у світлі гірлянди.
Вироби з дроту, мабуть, найнезвичайніше хобі Тетянки. Та загалом кімната дівчини – справжній клондайк творчості: малюнки, вірші, нотні зошити, м’які іграшки – тут все зроблене руками господині.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації