Вхід | Реєстрація

Лубенський «Фаворит» побореться за «бронзу» Кубка України

Сьогодні в Харкові, у Палаці спорту «Локомотив» розпочався фінальний турнір Кубка України з волейболу, за участі чотирьох кращих кубкових команд країни цього сезону
Вперше в історії до числа фіналістів Кубка України вийшла волейбольна команда з Полтавщини – «Фаворит» (Лубни). Вона – єдина серед інших учасників фіналу, яка виступає у вищій лізі, а не у Суперлізі чемпіонату країни.
У матчі відкриття фінального турніру «Фаворит» програв нинішньому лідеру національної Суперліги - команді «Кримсода» (Красноперекопськ) – 0:3. Але наші земляки дали справжній бій «бронзовому» призеру минулорічного чемпіонату країни. У першій партії «Фаворит» програв – 20:25, у другій – 17:25, у третій – 18:25.
В іншому матчі першого дня «Локомотив» (Харків) переміг «Імпексагро Спорт Черкаси» з тим же рахунком – 3:0 (26:24, 25:17, 25:18).
Таким чином, завтра, 20 грудня, «Фаворит» (Лубни) зустрінеться у матчі за третє місце з «Імпексагро Спорт Черкаси», після чого володар Кубка України з волейболу 2009 року визначиться у фінальному матчі, в якому зіграють «Локомотив» і «Кримсода».
Втім, матчами лубенського «Фаворита» у вирішальному кубковому турнірі участь наших земляків у національних кубкових змаганнях не обмежується. Полтавці виступають також у волейбольних кубкових турнірах в інших країнах Європи. Наприклад, наш 27-річний земляк, вихованець Полтавської СДЮШОР-2 Микола Павлов, який нині захищає кольори російського клубу «Локомотив» (Новосибірськ) вже найближчим часом включиться у боротьбу за Кубок Росії з волейболу, фінальний етап якого розпочнеться 24 грудня в Калінінграді за участю восьми найсильніших російських команд.
Поки що команда Миколи Павлова посідає 5 місце в російській волейбольній Суперлізі. Після 9 турів «Локомотив» здобув 5 перемог і зазнав 4 поразки. В останньому турі «Локомотив» переміг на своєму майданчику теперішнього господаря кубкового турніру «Динамо-Янтар» (Калінінград) - 3:1.
Нагадаємо, що Микола Павлов був неодноразовим чемпіоном і володарем Кубка України з волейболу, а вже декілька років він грає в Росії.

Автор: Роман САХНОВСЬКИЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2009, 14:06 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації