Вхід | Реєстрація

Андрій Шевченко як обличчя української політики

Звершилося! Улюблений багатьма українцями футболіст нарешті перейшов. Цього разу не в італійський «Мілан» чи лондонський «Челсі», а у іншу команду — «Україна, вперед!». Донедавна команда Наталії Королевської була невідомою пересічному футбольному уболівальнику. Але Андрій таки наважився до неї перейти. Тепер вони так заграють, що можуть перемогти у Лізі Чемпіонів. Щонайменше.

Жартую, звичайно. Ні у який футбол Андрій Шевченко та Наталія Королевська грати не збираються. Вони будуть грати на виборах. І Шева буде не забивати голи, а збирати для своєї політичної сили голоси виборців. Що, погодьтеся, теж дуже важлива робота.

Розрахунок тих, хто зумів переманити Андрія у політику, простий і зрозумілий. Мати у своїй команді людину, яку поважають і люблять мільйони українців по всій території України, дорогого коштує. Логіка цих людей проста і прямолінійна. Подобається вам Андрій Шевченко? Тоді голосуйте за партію Наталії Королевської!

Логіка проста, але, як на мене, не зовсім правильна. Адже я, як мільйони українців, любив Андрія Шевченка як футболіста, як найкращого нападника в історії українського футболу. І саме завдяки Шеві ми з вами отримали незабутні хвилини радості після перемоги над Швецією на Євро-2012. Усе це дійсно так. Але, хоч убийте, не розумію, до чого тут політика! Шевченко-політик? Ні, не чув! Чи, може, любий нам Шева, доки десятки років грав у футбол на найвищому рівні та заробляв мільйони за контрактами, постійно розмірковував над нелегкою долею простого українця? А коли забивав голи у матчах Серії А та Прем’єр-лізі, у голові складав законопроекти, покликані полегшити життя у неньці-Україні. Може, так і було. Але я чомусь у це зовсім не вірю. Навпаки, мені видається, що Андрій — людина від політики дуже і дуже далека. А його перехід у політику — звичайний піар-хід.
Зрештою, для пересічного українського виборця нічого надзвичайного та незвичайного не сталося. Пересічний виборець звик голосувати за гучні імена та яскраві вивіски, не особливо замислюючись над тим, що за ними криється. У нас народ простий і довірливий. І любить усіх відомих та популярних. Учора ми вболівали за боксера Віталія Кличка на ринзі, а сьогодні кричимо: «Кличка — у президенти!» Справді, логічно. Уміє гарно бити суперників по голові — значить буде гарним лідером нації.

Дивився Олімпіаду в Лондоні. Наша Олена Костевич виборола першу медаль для України, нехай і бронзову. Думаю, може, хтось і її тепер у партію запросить?


Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2012, 10:07 | Полтавщина | Редакційна


1. koriolan / 10 серпня 2012, 16:11
Ульянов-Ленин выиграл партию в политические шахматы, играя только тремя пешками против полного царского комплекта.
Как это могло случиться? Во многом потому, что в партии большевиков не было ни одного известного артиста и ни одного знаменитого спортсмена, а была кучка талантливых и часто гениальных пассионариев.
"Революция предпочитает молодых любовников" - как то заметил Троцкий.
Я стану фанатом Шевченко, если он сумеет сказать что-то подобное. Но кроме молодости, денег и искалеченных в детских играх ног у него ничего нет.
Как тут не вспомнить знаменитое: "У одного мужика было три сына, двое умных, а один футболист..."
2. New York / 10 серпня 2012, 21:51
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Шевченко-політик? Ні, не чув!
А Шварценеггер-політик чув?
Це я до того, що історія (не українська, звичайно) знала не одного хорошого політика-спортсмена.
Але Шева, звісно, не з тієї категорії. Його, як послєднього мудака, купили. Цьому куску гімна мабуть їсти не було чого, от він і продався.
1. koriolan пише:
«Как тут не вспомнить знаменитое: "У одного мужика было три сына, двое умных, а один футболист..."»
Шо правда, то правда. Шева — тупор йобаний. Але футболіст хороший. Був.
3. koriolan / 10 серпня 2012, 22:52
Если труднопонимаемый комментарий Йорка относится ко мне, то отвечу:
Шварцнеггер как спортсмен и как губернатор Калифорнии - абсолютный ноль.
Мой одноклассник лет 15 назад гастрабайстерствовал в Праге. По комплекции - двухстворчатый шкаф. Огромной физической силы. За день мог выпить пять бутылок водки 0,76 л и спокойно прийти домой.
Однажды он шел по Праге с компанией строителей. Навстречу с какого-то здания вышел Шварнеггер и направился с рукопожатием прямо к Васе.
Шварц пытался ладонью пересилить Васю. Но больше пяти секунд не выдержал. Скривившись убрал руку. В костюме Шварц невысок и тщедушен. Вася говорит, что случись драка, уложил бы терминатора с первого удара. Я ему верю.
Оказывается Шварцнеггер прибыл в Прагу на открытие очередного ресторана "Планета Голливуд" и вышел из зала поприветствовать народ и покрасоваться перед телекамерами.

4. Микола Гузченкo / 12 серпня 2012, 10:48
3. koriolan пише:
«Шварцнеггер как спортсмен и как губернатор Калифорнии - абсолютный ноль»

3. koriolan пише:
«Вася говорит, что случись драка, уложил бы терминатора с первого удара.»

Ага, точно. А прикинь, як би Вася уложил Андрія Шевченка! Або Каспарова. Улаживать людєй с пєрвого удара повинен не бодібілдер, не футболіст і не шахіст. І не губернатор. Цим займається боксер.
Як боксер Шварценеггер може й справді ноль. От тільки він не боксер.
5. New York / 23 серпня 2012, 21:19
koriolan, схожу їбануту історію чув і я.
Нібито один кобеляцький (чи кунівський) мужик бухав у американському барі і зустрівся із Жан-Клодом Ван Даммом. Він запитав у Ван Дамма, чи той його уважає, а через кілька секунд вони вже пиздились. Кунівський (чи кобеляцький) чолов’яга вважав за честь отпиздити універсального солдата, бо в дитинстві частенько дрочив на наклейки із його зображенням. І таки отпиздив! Переміг кікбоксера в чесному двобої!
Повернувчись із New York City в Кунівку (бо цей мужик страшний патріотіще), він почав усім розказувати, яка плаксива баба насправді той Ван Даммушка.
Не знаю, може той мужик і в Прагу потім їздив.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації