Вхід | Реєстрація

У 247 школах Полтавщини збудують нормальні туалети

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев під час чергової апаратної наради доручив районним адміністраціям області, відділам науки та освіти до вересня 2010 року віднайти кошти для облаштування в 247 шкільних установах туалетів із усіма зручностями. "Даю останнє китайське попередження і один рік - знайти кошти і зробити нормальні туалети" - сказав Асадчев. За його даними, з 787 шкіл області 247 досі мають зовнішні туалети (розташовані на вулиці) без зручностей і води. "У наступному навчальному році ми просто не приймемо ці школи... Тут потрібна жорсткість з боку санепідемстанції" - підкреслив Асадчев, доручивши головному санітарному лікарю області Валентину Шаповалу проконтролювати дане доручення.

Крім того, Асадчев доручив Головному управлінню науки і освіти облдержадміністрації провести моніторинг щодо відповідності в школах стандратів освітлення, щоб діти більше не псували зір. "Ми запропонуємо Кабміну державну програму з поліпшення освітлення в навчальних закладів" - сказав Асадчев. На його думку, також не витримують критики меблі в школах (50% з них потребуэ замыни). "Потрібно провести аналіз і Кабміну спеціальну програму запровадити - підтримати вітчизняного виробника меблів" - сказав Асадчев.

За даними Головного управління науки і утворення Полтавської ОДА, нині в області нараховується 136 тис. учнів.

Автор: http://www.regionnews.poltava.ua/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2009, 11:03 | | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації