Вхід | Реєстрація

Чемпіонство «Сили ради», фінішний ривок «Ніки»

Чемпіонство «Сили ради», фінішний ривок «Ніки»

Минулого тижня завершився другий літній чемпіонат Новосанжарського району з міні-футболу. У останньому турі визначилися срібний та бронзовий призери. Після перемоги над основним конкурентом срібні медалі завоювала «Ніка». «Маяк» задовольнився бронзою.

«Сила ради» вже у якості чемпіона зустрічалася з «Юністю». Новосанжарська команда була налаштована закінчити чемпіонат без жодного втраченого очка. Але в останньому турі цілком могла програти. Принаймні у першому таймі команда довго поступалася у рахунку, спочатку — 1:0, потім — 2:0. До перерви санжарські футболісти зібралися і відставання ліквідували. А у другому таймі Кириленко, Томілін та партнери таки забезпечили собі дев’яту перемогу. Цього разу з рахунком 7:4. Новосанжарська команда, не втративши жодного очка, стала переможцем другого літнього чемпіонату. Минулого року, нагадаємо, перше місце дісталося «Ніці».

Ця новосанжарська команда перед останнім туром цьогорічного чемпіонату була одним з претендентів на другу сходинку турнірної таблиці. Для того, аби завоювати срібні медалі, новосанжарцям потрібно було у очній зустрічі перемагати «Маяк», який займав цю саму другу сходинку і мав три очки переваги.

Стартові склади команд наводили на думку, що новосанжарці таки матимуть непогані шанси на перемогу. Адже у складі «Маяка» були відсутні три основні гравці — Артур Щудро, Олександр Нечитайло та Сергій Волоський. Значення їх для команди важко переоцінити. Адже, приміром, Щудро та Нечитайло на двох забили 26 голів у 8 зустрічах. Без них «Маяку» виграти було дійсно складно. І якщо на перший м’яч новосанжарців вони зуміли відповісти голом свого форварда Ігоря Варича, то потім голи влітали лише в одні ворота. Підсумковий рахунок гри — 8:1 на користь «Ніки». Таким чином новосанжарська команда вдало провела фінішну частину чемпіонату і виборола собі срібні медалі.

Матч між «Зорею» та «Стандартом» не відбувся через неявку останньої команди, тому руденчанам зарахували перемогу з рахунком 3:0. На подив багатьох уболівальників триразовий зимовий чемпіон з міні-футболу на літньому чемпіонаті не зумів потрапити навіть у трійку призерів і обмежився четвертим місцем.

Два останні матчі чемпіонату запам’яталися тим, що були надзвичайно багатими на голи. «Чкалова» та «Колос» почергово вели в рахунку. І за кілька секунд до фінального свистка стовбинодолинці вигравали з рахунком 8:7. Але на останніх секундах новосанжарці провели гольову атаку і Ігор Байбара встановив остаточний рахунок — 8:8. У цьому матчі форвард «Колоса» Євген Писаренко відзначився хет-триком і на два м’ячі обійшов свого головного конкурента — Володимира Кобу із «Юності». Із показником у 21 забитий м’яч Євген Писаренко став кращим бомбардиром чемпіонату. Кращим голкіпером другий рік поспіль організатори визнали Сергія Кобу з «Ніки».

У останній грі зустрічалися географічні сусіди — «Ворона» та «Ворскла». Із самого початку гри ініціативою заволоділи футболісти з Лелюхівки. І вже в середині тайму вигравали з рахунком 4:1. Утім, вже до перерви Забрідки зрівняли рахунок — 4:4. Але останнє слово залишилось за «Вороною» — 5:4 — результат першого тайму.

У другому таймі гойдалки у рахунку продовжились. Спочатку з рахунком 7:5 вела «Ворона», потім — 8:7 — перемагала «Ворскла». Але кінцівку краще провели футболісти з Лелюхівки. Володимир Сербін рахунок зрівняв, а Євген Суботін на останніх секундах приніс своїй команді перемогу — 9:8. Євген став справжнім героєм гри, записавши на свій рахунок шість забитих голів.

Другий літній чемпіонат проходив на міні-футбольному майданчику Новосанжарського НВК протягом липня-серпня. Участь в іграх взяли десять команд, або близько сотні футболістів із Новосанжарського району.
 

Турнірна таблиця

літнього чемпіонату Новосанжарського району з міні-футболу

сезон 2012 року

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Сила ради» (Нові Санжари)

9

9

0

0

54:28

27

2

«Ніка» (Нові Санжари)

9

6

1

2

45:26

19

3

«Маяк» (Малий Кобелячок)

9

6

1

2

54:38

19

4

«Зоря-1» (Руденківка)

9

6

0

3

45:27

18

5

«Юність» (Галущина Гребля)

9

4

0

5

51:52

12

6

«Колос» (Стовбина Долина)

8

4

0

4

35:39

12

7

«Ворона» (Лелюхівка)

8

2

1

5

26:43

7

8

«Ворскла» (Забрідки)

8

2

0

6

27:47

6

9

«Стандарт» (Нові Санжари)

9

1

1

7

30:48

4

10

«Чкалова» (Нові Санжари)

8

1

0

7

25:44

3

Кращі бомбардири: Володимир Коба («Юність») - 19; Євген Писаренко («Колос») - 18; Віталій Гарець («Ніка»), Олександр Нечитайло («Маяк»), Андрій Томілін («Сила ради») - 14; Ігор Варич («Маяк») - 13.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2012, 15:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Форвард / 16 серпня 2012, 20:30
Фото не буде?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації